فرماندار نهاوند عنوان کرد: با برنامه‌ریزی برای احیای تفرجگاه‌ها و پیگیری پروژه‌های کلیدی مانند سد گرین، فرمانداری نهاوند به دنبال ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در این شهرستان است.
فرماندار نهاوند، گفت: احیای واحدهای راکد باید به‌صورت جدی در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد و با تأمین تسهیلات و رفع موانع بانکی، زمینه بازگشت این واحدها به چرخه تولید فراهم شود.

 

 

تازه ترین مطالب

مطالب سیاسی

رئیس اداره مخابرات نهاوند خبر داد:
رئیس اداره مخابرات نهاوند گفت: در راستای افزایش سرعت و کیفیت اینترنت در ۱۰ مرکز مخابرات روستایی طرح کافوی نوری اجرا می‌شود.
فرماندار نهاوند عنوان کرد: با برنامه‌ریزی برای احیای تفرجگاه‌ها و پیگیری پروژه‌های کلیدی مانند سد گرین، فرمانداری نهاوند به دنبال ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در این شهرستان است.
فرماندار نهاوند، گفت: احیای واحدهای راکد باید به‌صورت جدی در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد و با تأمین تسهیلات و رفع موانع بانکی، زمینه بازگشت این واحدها به چرخه تولید فراهم شود.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهاوند خبر داد:
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت شهید آیت الله رئیسی و شهدای خدمت با حضور مردم شهیدپرور نهاوند در مصلای این شهر برگزار می‌شود.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: 320 میلیارد تومان برای چهارخطه کردن جاده نهاوند- کنگاور اختصاص یافته که پروژه تا اربعین امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه معصومیه شهرستان نهاوند:
معاون فرهنگی مدرسه علمیه معصومیه شهرستان نهاوند گفت: شهید رئیسی، الگوی خستگی‌ناپذیر طلاب در مسیر خودسازی، ولایتمداری و تحقق تمدن اسلامی است و باید سیره عملی و اخلاقی ایشان به نسل جوان حوزوی معرفی شود.
رئیس ثبت اسناد و املاک نهاوند خبر داد:
رئیس اداره ثبت اسناد و املاک نهاوند با اشاره به اینکه اسناد دفترچه‌ای باطل شده‌اند، گفت: شهروندان برای تبدیل اسناد دفترچه‌ای به سند تک‌برگ فقط تا ۲۸ اردیبهشت مهلت دارند.
فرماندار شهرستان نهاوند گفت: برای انتخاب مدیران در شهرستان دنبال رزومه و سابقه کاری موفق هستیم و مدیری که قرار است بیاید باید برنامه داشته باشد.
برای رونق تولید و ایجاد اشتغال، رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی با ایجاد زیرساخت‌ها، تسهیل‌گری و مشارکت بانک‌ها ضرورت دارد.
یک کارشناس بازار مسکن گفت: امسال نیز با رکود تورمی در بازار مسکن مواجه خواهیم بود و اگر تغییری در سیاست‌های اقتصادی ایجاد نشود، شرایط در اواخر بهار و اوایل تابستان بدتر خواهد شد.
نثاری:
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، گفت: اولین هدف سامانه خودنویس کاهش هزینه‌های خانوارها بود؛ ثبت اطلاعات خانوارها و معاملات مسکن در این سامانه می‌تواند به‌طور مؤثری در کاهش هزینه‌ها و تنظیم بازار کمک کند.
خلیج فارس به عنوان یک مفهوم و مظهر فرهنگی و به مثابه یک عنصر هویتی برای ایرانیان، همواره عامل وفاق ملی بوده و از قضا در چند روز اخیر و در محافل و مجامع مختلف، مجدداً این فقره به صدر مباحث و مناظرات بازگشته است.
فرماندار نهاوند خبر داد:
فرماندار نهاوند گفت: در اولین سالگرد شهدای خدمت باید برنامه‌هایی در شأن و جایگاه این عزیزان و با حضور باشکوه مردم در شهرستان برگزار شود.

صفحه‌ها