به گزارش دیلی میل،محققان در مجله Pediatrics نوشتند که مطالعات قبلی نشان داد که شیر گاو میزان ویتامین D خون کودکان را افزایش می دهد اما در عین حال سطح آهن بدن آنها را کاهش می دهد.
میزان آهنی که بدن می تواند از شیر و لوبیا تامین کند برای تکامل مغز و پیشگیری از کم خونی مهم است.
ویتامین D که معمولا بر اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید در بدن به طور طبیعی تولید می شود به جذب کلسیم و پیشگیری از ابتلا به بیماری نرمی استخوان کمک می کند.
در این مطالعه محققان بیمارستان ˈسنت مایکلˈ در تورنتو، هزار و 311 کودک دو تا پنج ساله را در فاصله زمانی میان دسامبر 2008 و دسامبر 2010 بررسی کردند.
محققان متوجه شدند که یک فنجان (250 میلی لیتری) شیر با افزایش پنج نانومول در لیتر ویتامین D در خون کودکان و اندکی کاهش سطح آهن خون آنها ارتباط دارد.
براساس توصیه انجمن اطفال کانادا، ویتامین D بدن کودکان باید دستکم در سطح 75 نانو مول در لیتر حفظ شود.
محققان نتیجه گرفتند که مصرف روزی دو لیوان شیر برای تامین سطح لازم ویتامین D و آهن خون کودکان کافی است.
دیدگاه شما