وی با بیان اینکه توزیع شیر خشک نوزادان بر اساس کد ملی و سن آنها انجام میشود، افزود: توزیع شیر خشک رگولار تحت نظارت معاونتهای غذا و دارو بهصورت پراکنده و کنترلشده انجام میشود و شیرخشکهای رژیمی نیز با معرفی معاونت غذا و داروی محل سکونت از داروخانههای منتخب قابل دریافت است.
مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سؤال که «برخی مخاطبان اعلام کردهاند تعداد سهمیه شیرخشک نوزاد آنها کاهش یافته است، آیا تغییری در سهمیه شیرخشک اطفال ایجاد شده؟» بیان کرد: سامانه تأمین شیرخشک با استفاده از کد ملی و سن نوزاد، امکان پایش سهمیه و تخصیص آن در طول ماه را فراهم کرده و ممکن است در مراجعه اول فقط بخشی از سهمیه تحویل داده شود و مابقی در دفعات بعد ارائه شود. با توجه به توصیههای معاونت بهداشت و متخصصان تغذیه، سهمیه شیر خشک یارانهای برای کودکان ششماهه و بالاتر کاهش یافته تا به مصرف غذا و شیر مادر تشویق شوند. در گذشته، سهمیه این گروه ۱۰ قوطی یارانهای و ۱۰ قوطی آزاد بود که اکنون به ۱۰ قوطی یارانهای و ۴ قوطی آزاد کاهش یافته است.
مشاور رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: ذخیرهسازی غیرضروری میتواند موجب اختلال در روند توزیع و تضییع حقوق سایر نوزادان شود. دریافت شیر خشک باید صرفاً بر اساس نیاز واقعی انجام شود.
وی ادامه داد: در صورت بروز مشکل، امکان پیگیری موضوع از طریق سامانههای شکایات معاونتهای غذا و دارو دانشگاهها و سازمان غذا و دارو فراهم است.
دیدگاه شما