تازه های سایت

کد مطلب: 59409
6. شهريور 1404 - 9:38
دادستان عمومی و انقلاب نهاوند از اجرای طرح تشدید برخورد با اراذل و اوباش با هدف ارتقای امنیت اجتماعی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، عرفان رضایی اظهار کرد: طرح تشدید برخورد با ناهنجاری های اجتماعی و قدرت نمایی با چاقو در دستور کار دستگاه قضایی شهرستان قرار دارد و کسانی که با قدرت نمایی با چاقو باعث سلب آسایش مردم در اماکن عمومی می شود به شدت برخورد خواهد شد.

عرفان رضایی هدف از اجرای این طرح را ارتقای احساس امنیت برای مردم و ناامن کردن جامعه برای مجرمان اعلام کرد و گفت: انتظار ما از مردم فهیم نهاوند این است که هرگونه فعالیت مجرمانه و مخل امنیت عمومی و سایر جرایم را در اسرع وقت به حوزه دادستانی یا مراکز انتظامی اطلاع دهند.

رضایی گفت: اراذل و اوباشی که با چاقو قصد قدرت نمایی و سلب آسایش و امنیت جامعه را داشته اند شناسایی با اجرای طرح مشترک اداره اطلاعات. اطلاعات سپاه و مرجع انتظامی شناسایی و به زودی بازداشت می شوند و قصد داریم با صدور قرارهای سنگین و عدم ارائه ارفاقات قانونی به مجرمان، شاهد کاهش محسوس این آسیب ها در سطح جامعه باشیم.

رضایی تاکید کرد: به این افراد هشدار می دهیم اگر تصمیم به اصلاح خود و بازگشت به زندگی آرام ندارند، پرونده آنها پس از رسیدگی و تنظیم کیفرخواست به محاکم دادگستری ارسال ، و اشد مجازات و اقامت اجباری به خارج از شهرستان نهاوند در انتظار این قشر می باشد.
 

دیدگاه شما