به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، حسین فرشیدی در آیین آغاز به کار طرح سلامت شهر در بوستان لاله تهران، گفت: مصرف شکر در ایران سه و نیم برابر نرخ جهانی و مصرف نمک ما ۴ برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.
وی با بیان این که فقط با یک اندیشه، ذهن و فکر مثبت می توانیم حال خوب بسازیم، افزود: داشتن تغذیه و فعالیت بدنی مناسب و مصرف انرژی ناشی از آن و دوری از استرس می تواند سلامت ما را تضمین کند.
فرشیدی با اشاره به این که مردم وزارت بهداشت را با دارو، درمان و بیمارستان می شناسند، اظهار داشت: ما در حوزه بهداشت به دنبال این هستیم که افراد سالم بیمار نشوند.البته برنامه هایی که می تواند ما را سالم نگه دارد اجرای آن سخت است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در یک دهه گذشته و خصوصا در دوسال اخیر اقداماتی برای اصلاح مصرف قند و نمک شده با برنامه های فرهنگی انجام شده است، گفت: ترویج استفاده از نان کامل یعنی نان سبوس دار در دستور کار قرار دارد. این نان دیابت، سرطان و فشار خون را کاهش می دهد. اکنون هزار و ۸۰۰ نانوایی در کشور نان کامل طبخ می کنند و امیدواریم استفاده از این نان ترویج بیشتری پیدا کند.
مدیر کل سلامت شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: به خود می بالیم که بتوانیم خدمات مورد نیاز مردم را در هفته سلامت در ۱۲۳ نقطه ارائه کنیم.
حمید صاحل افزود: در سال جاری برای همه اقشار مختلف جامعه از سوی شهرداری برنامه خاص تدارک دیده شده است و هیچ گروه و قشر جمعیتی نیستند که از برنامه های تدارک دیده شده بی نصیب بمانند.
گفتنی است نمایشگاه هفته سلامت با شعار حال خوب ساختنی است در فضایی به وسعت ۵ هزار متر مربع و ۸۰ غرفه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای بازدید کنندگان است.
دیدگاه شما