به گزارش پایگاه خبری گرو، علی کمالی نژاد افزود: شهرستان نهاوند دارای ۷۰۰ هکتار زمین زیر کشت انواع باغهای آلو قطره طلا و دیگر انواع آلو میباشد که ۱۰۰هکتار آن غیر مثمر است که به طور متوسط از هر هکتار بیش از ۱۰ تن محصول برداشت میشود.
اوگفت: ارقام انواع آلو در باغهای نهاوند شامل شابلون، اختری، خاکی، سانتارزا و آلو قطره طلا میباشد.
کمالی نژاد افزود: محصول آلو اغلب به صورت تازه خوری، میوه خشک لواشک و مارمالاد مورد استفاده قرار میگیرد که هرس سالیانه، تنظیم دور آبیاری، تغذیه درختان و مدیریت کف باغ نقش به سزایی در افزایش محصول از لحاظ کمی و کیفی دارد و بر سلامت و شادابی درخت اثر گذار میباشد.
او با تاکید بر استفاده از روشهای نوین آبیاری و مبارزه بهموقع با آفات و بیماریهای محصولات باغی بهمنظور افزایش تولید محصول، توصیه کرد: باغداران در کاشت آلو از ارقام پرمحصول، خوشپوست و همچنین پایههای مقاوم به آفات و بیماریها و تنشهای محیطی استفاده و در زمان کاشت نهال از زیر خاک رفتن پیوندک جلوگیری کنند.
سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند اظهار داشت: انواع آلو همچون شمس، طرقبه، قطره طلا، درگزی، ساتتروزوا و بخارا در نهاوند کاشت شده اند که هر کدام مصرف خاص خود را دارند و از آلو قطره طلا بیشتر به صورت لواشک و خشک استفاده میشود.
انتهای پیام/
دیدگاهها