وی اضافه کرد: شهرستان نهاوند در مقایسه با شهرهای همجوار که دچار حادثه ناشی از ریزش برف شده بودند توانست بحران پیش آمده را به خوبی مدیریت کند و حتی به کمک استانهای دیگر رفت.
فرماندار نهاوند افزود: در فصل زمستان هیچوقت مسدود شدن راههای شهرستان را نداشتیم و حتی با وجود کولاک سنگین در محور کوهستانی گرین این جاده از سمت نهاوند بسته نشد مگر اینکه این کار به درخواست استان لرستان انجام گرفته باشد.
حمیدوند کنترل بحرانهای ناشی از حوادث طبیعی را همکاری و جدیت همه دستگاههای مسئول در این زمینه دانست و افزود: مدیران با جدیت و به موقع وارد صحنه شده و اوضاع را کنترل کردند و این چیزی بود که ما در ریزش سنگین برف بهمن ماه در نهاوند شاهد بودیم .
وی اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از حوادث ناگوار در فصل زمستان و بهار را یاد آور شد و گفت: با توجه به اینکه شهرستان نهاوند یکی از نقاط پر بارش استان است باید مسیر رودخانه ها توسط بخشداران و دهیاران لایروبی شده و حریم آنها پاکسازی شود .
حمیدوند توجه به برق اضطراری نانوایی ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: نانوایی هایی که موتور برق دارند مورد تشویق قرار گرفته و با نانوایی های متخلف برخورد می شود .
ریزش برف سنگین بهمن ماه در نهاوند خساراتی به تیرهای برق وارد شد که باعث قطع برق بخش های زیادی از روستاها و همچنین محلات شهر نهاوند شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما