تازه های سایت

کد مطلب: 12085
14. مرداد 1392 - 10:56
روز انتخابات ریاست جمهوری برای تهیه گزارش به سطح شهر نهاوند رفته بودیم که صحنه‌ی جالب حضور یک خانم خارجی در صف رای‌گیری توجهمان را جلب کرد، اما بعدا متوجه شدیم او یک پزشک اهل فیلیپین است که مدت 30 سال است در نهاوند سکونت دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گرو، خانم دکتر اروینا الاس درکشور کانادا متولد شد و بعد از آشنایی با همسرش در دانشگاه فیلیپین با وی ازدواج کرده و پس از پایان تحصیلات و اخذ مدرک پزشکی به ایران بازگشته‌ و در نهاوند سکونت کرده‌اند.

88905429888746600311

خانم الاس از مراسم ازدواجشان اینگونه می‌گوید: وقتی رفتار دکتر مسعودی را در دانشگاه دیدم به او علاقمند شدم و تصمیم به ازدواج گرفتیم ولی او شرط ازدواج با من را پذیرش دین اسلام، مذهب شیعه ۱۲ امامی وخدمت در ایران عنوان کرد. من هم این شروط را پذیرفتم و با هم ازدواج کردیم و بعد ازمسلمان شدن نام خود را فاطمه گذاشتم.

او ادامه می‌دهد: پس از ازدواج و پایان تحصیلات هر دو با مدرک پزشکی عمومی به ایران آمدیم و و با توجه به شرایط ویژه ایران در زمان انقلاب اسامی و همچنین اوایل جنگ تحمیلی ؛ درآن زمان نیاز به پزشک از نیازهای اساسی بود و به همین دلیل ما در مقطع بالاتر ادامه تحصیل ندادیم و برای خدمت به نهاوند برگشتیم.

او که اولین پزشک زن در نهاوند است اینطور ادامه می‌دهد: در آن سال‌ها خیلی خوشحال بودم از اینکه می‌توانم به مردم یک شهر کمک کنم اما بعد از مدتی دکتر مسعودی مرا برای کمک به جبهه‌های غرب وجنوب تنها گذاشت و من سال‌های جنگ تحمیلی در نهاوند غریب بودم و واقعا سالهای سختی را همراه با دلهره در کشوری غریب تنها وبیکس می‌گذراندم اما تنها انگیزه‌ای که باعث می‌شد بتوانم این شرایط را تحمل کنم زندگی در کنار مردم نهاوند بود.

فاطمه مسعودی اعتقاد دارد: اگر مسلمان نبودم و رشادتهای مردم ایران و به خصوص مردم نهاوند را با چشم خودم نمی‌دیدم یک لحظه در ایران نمی‌ماندم اما فداکاری مردان و زنان ایرانی ایمانم را قویتر کرد و تا به امروز در کنار آنها هستم و به همه آنها افتخار می‌کنم و خودم را یک ایرانی ونهاوندی می‌دانم.

وی گفت: در دورانی که همسرم در کنارم نبود و زبان فارسی را بلد نبودم با اشاره درد مریض‌هایم را تشخیص می‌دادم و در واقع در پشت جبهه خدمت می‌کردم؛ تا ظهر در مطب بودم وبعد از ظهرها در خدمت درمانگاه سپاه ، بهزیستی وکمیته امداد و مردم را به صورت رایگان درمان می‌کردم.

وی که بیش از ۳۰ سال است در نهاوند زندگی می‌کند بعد از گذشت این همه سال همچنان در خدمت مردم و افراد بی‌بضاعت هستیم و افراد تحت پوشش بهزیستی وکمیته امداد را رایگان ویزیت می‌کنیم و در محل و منزل کلاس قرآن و نهج‌البلاغه هم داریم .

وی گفت : حاصل ازدواج ما دو فرزند است؛ که پسرم حامد در رشته دندانپزشکی و دخترم مژگان در رشته پزشکی به مردم نهاوند خدمت خواهند کرد و همسرم بازرس سازمان نظام‌پزشکی کشور وعضو انجمن خیرین مدرسه ساز نهاوند است .

او به عنوان یک ایرانی حضور در انتخابات را حق و وظیفه خود می‌داند و می‌گوید: در طول این سال‌ها در تمامی انتخابات و راهپیمایی‌ها و مراسم مختلف شرکت کرده ایم و به ایرانی بودن و نهاوندی بودن خود افتخار می‌کنیم.

 

 

دیدگاه شما