علی جعفری ظهر جمعه در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه شهرستان نهاوند در مصلی امام خمینی(ره) اظهار داشت: در هفته میراث فرهنگی، در صورت تأمین اعتبار، سمیناری ویژه دهیاران و شوراهای روستاها که حافظان میراث فرهنگی در روستاها هستند، برگزار میشود.
جعفری افزود: در سال گذشته بیش از 600 مسجد و بقا متبرکه در کشور مورد مرمت و باسازی قرار گرفت که از این تعداد پنج مسجد و بقا متبرکه متعلق به شهرستان نهاوند بود.
وی گفت: بازدید موزهها در روز 27 اردیبهشت را رایگان دانست و افزود: موزه مردمشناسی در حمام حاج آقا تراب و موزه مشاهیر در منزل شهید قدوسی دو موزهای است که بازدید از این دو موزه، در این هفته برای عموم رایگان است.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری نهاوند از آغاز کار اجرایی موزه باستانشناسی در هفته میراث فرهنگی خبر داد و بیان داشت: با پیگیریهای صورت گرفته، موزه باستانشناسی در هفته میراث فرهنگی کار خود را آغاز میکند.
علی جعفری ادامه داد: در سال گذشته بیش از یک میلیارد تومان تسهیلات بانکی به صنعت گران حوزه صنایع دستی نهاوند اعطا شده است و در 14 رشته کلاسهای آموزشی صنایع دستی با حضور 280 نفر در سطح شهرستان نهاوند برگزار شد.
جعفری اظهار داشت: حصار کشی تپه باستانی گیان با اعتبار 90 میلیون تومان، گمانه زنی و تعیین تپه تاریخی شریف اباد، و گانه زنی و کاوش معبد لائودیسه از دیگر کارهای میراث فرهنگی نهاوند در سال گذشته بوده است.
وی گفت: با تحویل ساختمان شورای شهر نهاوند سعی میکنیم مرمت این ساختمان را برای موزه باستانشناسی آغاز کنیم؛ همچنین با انتقال آثار و اشیاء بدون منع قانونی مربوط به نهاوند از سایر شهرها به
نهاوند، موزه باستانشناسی نهاوند ایجاد میشود.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نهاوند در پایان اعلام کرد: تاکنون هشت هزار مورد آثار تاریخی و باستانی مربوط به نهاوند شناسایی شده که بازگشت این آثار ارزشمند به موزه نهاوند می تواند این موزه را به یکی از مهمترین موزه های غرب کشور تبدیل کند./مهر
دیدگاه شما