تازه ترین مطالب

مطالب سیاسی

پیام هشدارآمیز رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به دشمنان ایران مبنی بر اینکه هرگونه تجاوز تازه علیه ایران با پاسخی سهمگین‌تر از سوی ایران روبرو خواهد شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت.
نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: صنعتی‌سازی مسکن، راهکاری مکمل برای کاهش وابستگی به نیروی کار غیرمجاز است.
۶ نفر دیگر از متنازعان و عاملان شهادت شهید "سرهنگ دوم محمد بایر" در نهاوند دستگیر شدند.
فرماندار نهاوند گفت: فعالیت کشاورز غیربومی در شهرستان نهاوند ممنوع است و متأسفانه عملکرد جهاد کشاورزی در این زمینه مطلوب نبوده است.
جنگ ۱۲ روزه، یک نقطه عطف بود؛ ملت ایران، تفاوت میان «قهرمان ملی» و «قهرمان پلاستیکی» را می‌فهمد. تفاوت میان اشک واقعی مادر شهید و اشک تمساح جماعت وطن فروش را درک می‌کند، خدای «رایان» با ماست.
دکتر علی چگنی با رأی مدیران‌ مسئول و خبرنگاران نهاوند، نماینده خانه مطبوعات در این شهرستان باقی ماند.
فرماندار نهاوند گفت: طبق آمار اداره ثبت احوال شهرستان نهاوند اخیرا فرزندآوری در روستاهای این شهرستان کاهش پیدا کرده و این یک زنگ خطر بسیار جدی است.
فرمانده انتظامی استان با اشاره به دستگیری قاتلان شهید بایر
فرمانده انتظامی استان همدان از برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت در این استان خبر داد.
دادستان نهاوند گفت: قاتل شهید محمد بایر از پرسنل فراجا شهرستان نهاوند دستگیر شد.
سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان نهاوند گفت: با تلاش‌های صورت‌گرفته، سند رسمی برای ۱۱ هکتار از اراضی دولتی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران و با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن صادر شده است.
فرمانده انتظامی استان در جمع مردم نهاوند بیان کرد
فرمانده انتظامی استان همدان گفت: پلیس قاطعانه مقابل هرگونه تلاش برای ایجاد ناامنی خواهد ایستاد و عاملان حادثه شهادت این شهید عزیز، به زودی و با هماهنگی دستگاه قضایی، به سزای اعمال خود خواهند رسید.
مردم شهید‌پرور نهاوند شهید راه نظم و امنیت را تشییع و رهسپار خانه ابدی کردند.
پیام تسلیت ریاست محترم دادگستری شهرستان نهاوند به مناسبت شهادت شهید سرافراز سرگرد محمد بایر فرمانده محترم و شجاع پاسگاه گاماسیاب
دادستان عمومی و انقلاب نهاوند جزئیات شهادت سروان محمد بایر فرمانده انتظامی پاسگاه گاماسیاب نهاوند را تشریح کرد.

صفحه‌ها