تازه های سایت

کد مطلب: 22442
20. آبان 1393 - 9:15
رئیس اداره سنجش سواد آموزي اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت:در زمينه درصد باسوادي مناطق روستايي شهرستان نهاوند رتبه اول استان را دارد.
شهرستان نهاوند در زمينه درصد باسوادي مناطق روستايي رتبه اول استان را دارد

به گزارش سایت گرو، محمد يزدان پرست در کارگروه انسداد مبادي بي سوادي نهاوند گفت: در حال حاضربيش از ۵۶ هزار نفر بيسواد در گروه سني ۱۰ تا ۴۹ در استان همدان وجود دارد که باید تا پايان سال ۹۴ اين تعداد باسواد شوند.

وی گفت: گروه سني ۱۰ تا ۴۹ سال گروه مولد و فعال جامعه است که نقش مهمي در فعاليت هاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي دارند و باید افراد بي سواد اين گروه در يک فرايند دوساله باسواد شوند.

رئیس اداره سنجش سواد آموزي اداره کل آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: شهرستان نهاوند در بين شهرهاي استان همدان در زمينه درصد باسوادي مناطق روستايي رتبه اول استان را دارا است که اميد است ظرف دوسال آينده در تمام گروههاي سني بتواند بيسوادي را به صفر رسانده و جشن سواد دار شدن را برگزار کند.

 وی اظهار داشت: دولت هزينه هاي تشويقي براي فرد سواد آموز و همچنين فرد آموزش دهنده در نظر گرفته که مي تواند در اين زمينه تاثير گذار باشد.

یزدان پرست افزود: در عين حال يک سري اهرم هاي بازدارنده نيز براي گروه هاي بي سواد جامعه در نظر گرفته شده که درپايان مدت زمان تعيين شده به اجرا در خواهد آورد.

وی با بيان اينکه در حال حاضر در سراسر کشور يک ميليون و ۵۰۰ هزار نفر از اوليا دانش آموزان را بي سوادان گروه سني ۱۰ تا ۴۹ سال تشکيل مي دهد، افزود: سهم استان همدان از اين تعداد هشت هزار نفر است.

 يزدان پرست بیان داشت: گروههاي سني مدنظر براي باسواد شدن شامل گروه سني شش تا ۹ سال، گروه سني ۱۰ تا ۲۰ سال و گروه سني ۱۰ تا ۴۹ سال که شامل اولياي دانش آموزان است، مي باشند.

معاون فرماندار شهرستان نهاوند نیز در این جلسه گفت: با گذشت بيش از ۳۵ سال از آغاز نهضت سواد آموزي وجود اين تعداد بيسواد زيبنده نظام جمهوري اسلامي نيست و لازم است که يک عزم همگاني براي انسداد مبادي بي سوادي به عمل آيد.

خدایار ظفری افزود: براي اين منظور بخشداران باید ضمن شناسايي آمار دقيق بيسوادان گروه سني ۱۰ تا ۴۹ سال کلاس هاي آموزشي را برگزار کنند.

وی عنوان کرد: سياست هاي تشويقي دولت در اين زمينه بهترين فرصت براي کساني است که در حال حاضر فاقد شغل هستند و مي توانند با فرا گرفتن دوره هاي آموزشي اقدام به آموزش بي سوادان نموده و از مزاياي مادي آن بهره مند شوند.
 

دیدگاه‌ها

دست مسئولان درد نکنه خسته نباشید

دیدگاه شما