شهبازی ادامه داد: نهاوند دارای تعداد زیادی سایت پرورش ماهی قزلآلاست که متاسفانه ورود بیماری ویاچاس در سالهای گذشته باعث شد بیشتر این واحدهای تولیدی از چرخه تولید خارج شوند.
وی با اشاره به وجود واحدهای بزرگی مانند مجتمع قزلدانش در نهاوند که ظرفیت تولید پنجاه درصد بچه ماهی مورد نیاز کشور را دارد، تصریح کرد: این مجتمع تولیدی یک امتیاز ویژه برای شهرستان است و این مجتمع تولیدی و سایر واحدهای پرورش ماهی نهاوند برای احیا نیاز به حمایت جدی سازمان شیلات کشور دارند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: پیگیر رفع مشکلات مزارع پرورش ماهی شهرستان هستم و اخیرا نیز در دیدار با رئیس سازمان شیلات کشور مشکلات مزارع پرورش ماهی شهرستان را مطرح و خواستار حمایت جدی سازمان شیلات از این واحدها شدم که رئیس سازمان شیلات در این زمینه قول مساعد داد.
شهبازی تاکید کرد: امیدواریم هرچه سریعتر مشکلات سایتهای پرورش ماهی شهرستان حل شود و این واحدهای مهم تولیدی به چرخه تولید برگردند و با حل مشکل مجتمع قزلدانش نیز قطعا نیاز کشور به واردات بچه ماهی رفع خواهد شد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس در ادامه به ساماندهی بافت فرسوده منطقه دوخواهران و پایقلعه نهاوند اشاره کرد و گفت: منطقهی دوخواهران و پایقلعه از اهمیت تاریخی و فرهنگی زیادی برخوردار هستند ولی فرسودگی این مناطق مشکلاتی را برای ساکنان این بافتها ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: ساماندهی این بافتهای فرسوده خصوصا منطقهی دوخواهران از مطالبات چندین ساله و بهحق مردم این منطقه است که برای این مهم با اوحدی معاون وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دیدار داشتیم و احیا، بازسازی و ساماندهی بافت فرسوده نهاوند خصوصا در منطقه پایقلعه و دوخواهران بررسی و پیگیری شد.
شهبازی بیان کرد: همچین در این دیدار با درخواست تأمین اعتبار لازم برای تملک کامل خانه صمصام و بازسازی و توسعه مسجد دوخواهران را دادیم.
وی تاکید کرد: شهر نهاوند از حیث طبیعی و تاریخی پتانسیل بالایی در حوزه جذب گردشگر دارد و باید برای ساماندهی و توسعهی سرابها و اماکن گردشگری شهرستان اقدامات بهتر و بیشتری صورت بگیرد که در این زمینه نیز پیگیر هستیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه از افزایش تسهیلات بنیاد برکت در شهرستان خبر داد و گفت: مدیرعامل بنیاد برکت استان همدان برای افزایش تسهیلات بنیاد در سال جاری در شهرستان قول مساعد دادهاند.
شهبازی اضافه کرد: طبق قول مدیرعامل بنیاد برکت استان همدان در سال جاری تعداد روستاهای تحت پوشش در شهرستان برای اعطای تسهیلات افزایش پیدا میکند.
وی یادآوری کرد: لایروبی قنوات چندین روستا با همکاری جهاد کشاورزی، اعطای تسهیلات به کارگاههای پوشاک و تولیدی، مراکز گردشگری، اعطای تسهیلات برای احداث و راهاندازی گلخانه و غیره از مهمترین اقدامات بنیاد برکت در شهرستان نهاوند است.
نماینده نهاوند در خاتمه با تأکید بر اینکه تلاشهای بنیاد برکت باید در راستای توسعه شهرستان به کار گرفته شود، تاکید کرد: برای بهرهمندی نهاوند از تمام ظرفیتهای این مجموعه در مرکز رایزنی و پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام
دیدگاه شما