به گزارش سایت گرو،احمد باقری اظهار کرد: با توجه به اینکه کشاورزی سنتی نمیتواند نیاز کشاورزان و تولیدکنندگان را برآورده سازد؛ ایجاد تمایل با هدف تشویق کشاورزان به کشاورزی صنعتی در دستور کار قرار دارد.
وی تأکید کرد: در شهرستان نهاوند سالانه بیش از 60 هزار تن گندم آبی و دیم تولید میشود.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند افزود: این در حالی است که اگر کشاورزان بتوانند به سمت کشاورزی صنعتی حرکت کنند، این میزان محصول تولیدی افزایش چند برابری خواهد داشت.
وی ادامه داد: با فعال شدن کارخانجات بوجاری بذر گندم در نهاوند امسال پیشبینی میشود، برای تسهیل کشاورزان در تامین بذر اصلاح شده، بیش از 6 هزار تن گندم بوجاری شده در اختیار آنها قرار گیرد.
باقری از استقبال کشاورزان برای خریداری بذر بوجاری شده در نهاوند خبر داد و گفت: امسال اکثر کشاورزان از این بذر استفاده میکنند، استفاده از بذر اصلاح شده موجب افزایش عملکرد تولید و سلامت محصول تولیدی شده و جلوگیری از ابتلا به آفات نباتی در هنگام کاشت را منجر میشود.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند ادامه داد: بیش از 75 هزار هکتار اراضی کشاورزی در نهاوند وجود دارد که 40 هزار هکتار آن آبی و مابقی دیم هستند، سالانه بیش از 36 هزار هکتار از اراضی آبی و دیم نهاوند به کشت محصولات اختصاص مییابد.
باقری تأکید کرد: سالانه بیش از 60 هزار تن گندم آبی و دیم و 20 هزار تن جو آبی و دیم در نهاوند تولید میشود که علاوه بر تأمین نیاز شهرستان به دیگر استانها صادر میشوند.
وی افزود: خوشبختانه به دلیل احداث کارخانجات تولید آرد و احداث سیلو در نهاوند، گندم و جو تولیدی نهاوند در سیلوها ذخیرهسازی میشود./فارس
انتهای پیام/
دیدگاه شما