تازه های سایت

کد مطلب: 60085
6. دى 1404 - 10:52
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت یک میلیارد و ۷۱۰میلیون ریالی برای نگهداری دستگاه تولید رمز ارز در شهرستان نهاوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، مرضیه یونسی اظهار کرد: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان ملایر به پرونده نگهداری دو دستگاه تولید رمز ارز قاچاق به ارزش ۵۷۰ میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: شعبه پس از رسیدگی، با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام نگهداری کالای قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل سه برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان نهاوند کالای قاچاق را از یک منزل مسکونی کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیدگاه شما