تازه های سایت

کد مطلب: 60255
21. بهمن 1404 - 10:03
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همدان با اعلام مسیرهای راهپیمایی روز ۲۲ بهمن گفت: این راهپیمایی با حضور پرشور و باشکوه مردم در ۷۰ نقطه شهری و روستایی این استان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، حجت الاسلام سید حسن فاضلیان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شهر همدان روز چهارشنبه ساعت ۹:۳۰ با تجمع مردمی در میدان امامزاده عبدالله آغاز می شود و در مسیر بلوار کاشانی، پل شهید صوفی، آرامگاه بوعلی، پیاده راه بوعلی و میدان امام خمینی (ره) ادامه دارد.

وی اضافه کرد: سخنرانی این مراسم با حضور یکی از مقام های کشوری ساعت ۱۱ در میدان امام خمینی(ره) پیش بینی شده است.

رییس شواری هماهنگی تبلیغات همدان با بیان اینکه حضور میلیونی ملت در صحنه بازدارنده در برابر تحرکات دشمن و حرکتی امیدبخش و وحدت‌آفرین برای ملت بزرگ ایران است، از مردم استان دعوت کرد تا همچون گذشته با حضور باشکوه و دشمن‌شکن خود در این جشن ملی و راهپیمایی حماسی، بار دیگر اقتدار ملت ایران را به نمایش بگذارند و ارادت خود را به نظام اسلامی و آرمان های والای انقلاب اسلامی و نیز تجدید بیعت با رهبری ابراز کنند.

حجت الاسلام فاضلیان، راهپیمایی ۲۲ بهمن را مهمترین صحنه برای نشان دادن مشروعیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین استان همدان در تمام سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی با حضور گسترده و پرشور خود بر این مشروعیت انقلاب صحه گذاشتند.

وی از تدارک ایستگاه های فرهنگی هنری ویژه کودک و نوجوان خبر داد و اظهار کرد: اجرای سرودهای انقلابی، مسابقات نقاشی و سرگرمی، حرکات نمایشی و ورزشی، توزیع اقلام فرهنگی و هنری را از دیگر برنامه های راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن در این ایستگاه ها است.

رییس شواری هماهنگی تبلیغات استان همدان افزود: دشمنان اسلام و انقلاب کمرنگ کردن آیین های جشن دهه فجر و حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را برنامه ریزی کردند که مردم با حضور گسترده در این راهپیمایی توطئه دشمنان را خنثی می کنند.

حجت الاسلام فاضلیان، یکی از برنامه های مصوب ستاد بزرگداشت دهه فجر همدان را برگزاری راهپیمایی به صورت خانوادگی برشمرد و ادامه داد: بر همین اساس انتظار می رود مردم مومن، متعهد و انقلابی همدان همراه با اعضای خانواده خود در این جشن بزرگ ملی و میهنی حضور داشته باشند.

دیدگاه شما