تازه های سایت

کد مطلب: 59525
30. شهريور 1404 - 7:41
با پیگیری های نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی فروش بلیط قطار از مبدا فیروزان-نهاوند به تهران بزودی آغاز خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، علیرضا نثاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری کهن نیوز با اشاره به پیگیری های صورت گرفته در راستای افزایش خدمات جابجایی مسافر در ایستگاه راه آهن فیروزان شهرستان نهاوند، گفت: طی روزهای گذشته در راستای پیگیری‌های مستمر جهت رفع مشکلات شهرستان با مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران موضوع افزایش سهمیه بلیط تخصصی به شهرستان مورد پیگیری قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این جلسه افزایش سهیمه بلیط تخصیصی شهرستان نهاوند (از ۱۸ نفر به ۳۰ نفر) به مقصد مشهد مقدس و اختصاص سهمیه به مقصد تهران از ایستگاه فیروزان  تصویب شد.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به زودی قابلیت خرید بلیط قطار فیروزان-تهران فعال خواهد شد، گفت: دیگر موردی که در خصوص ایستگاه فیروزان بررسی شد افزایش خدمات رفاهی و نیروی انسانی بود که مدیرعامل راه آهن کشور قول مساعد جهت رفع مشکلات و کمبودها را دادند.

وی در پایان بر پیگیری مستمر مشکلات شهرستان در حوزه های زیرساختی تاکید کرد و گفت: امیدواریم با همراهی مسئولین بتوانیم جایگاه خدمات‌رسانی هرچه بهتر و با کیفیت تر به مردم شریف نهاوند را ارتقاء ببخشیم.

دیدگاه شما