تازه های سایت

کد مطلب: 58618
10. ارديبهشت 1404 - 8:07
فرماندار نهاوند گفت: شوراهای اسلامی منعکس‌کننده مشکلات مردم و رابط بین آن‌ها و مسئولان هستند.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، مجتبی بیرانوند در نشست با شوراهای اسلامی شهرستان نهاوند به مناسبت روز شورا در محل فرمانداری این شهرستان گفت: نظام مقدس اسلامی مردمی است و اداره آن به دست خود مردم انجام می‌شود و شوراها نیز برآمده از خود مردم هستند.

وی اظهار داشت: هم‌افزایی و تعامل کلید توسعه پایدار شهرستان نهاوند است و نقش شوراها در این همکاری مهم و اثرگذار است.

بیرانوند افزود: شوراها مجری و حامی سیاست‌های دولت و از طرفی منعکس‌کننده مشکلات مردم به مسئولان هستند و در واقع رابط بین مردم و مسئولان هستند.

وی عنوان کرد: وحدت و همدلی و هم‌افزایی لازمه و اصول اولیه مدیریتی است که این مهم مورد تاکید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری نیز است.

فرماندار نهاوند با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی و استراتژی نهاوند در راستای جذب گردشگری بسیار عالی است، اظهار داشت: ولی متاسفانه نهاوند در همه حوزه‌ها خصوصا گردشگری پیشرفت در خور مردم و شهرستان نداشته ما انتظار داریم جمع حاضر در توسعه و پیشرفت نهاوند پیش‌رو باشند.

وی ادامه داد: امیدوارم مسیر همکاری دوجانبه که امروز در این جلسه آغاز شده، بتواند زمینه‌ساز تحول و پیشرفت بیشتری در شهرستان باشد و مطمئنم که با همکاری مستمر و همدلی همه نهادها، می‌توانیم آینده‌ای روشن و آباد برای نهاوند عزیز بسازیم.

بیرانوند بر جایگاه مهم شوراها به عنوان رابط بین مردم و دولت تأکید و اظهارکرد: شوراها ستون اصلی واگذاری کار مردم به خود مردم هستند و باید در مسیر خدمت‌رسانی با همکاری و همدلی حرکت کنند.

وی گفت: شما به عنوان نمایندگان مردم هم پل ارتباطی مردم با دولت هستید و هم باید بازوی قوی دولت در خدمت‌رسانی به جامعه باشید و شوراها باید تسهیلگر امور باشند و زمینه را برای توسعه شهرستان فراهم کنند.

فرماندار نهاوند ادامه داد: برای پیشبرد بهتر اهداف، لازمه کار ما هماهنگی و همدلی بین شوراها، مردم و مسئولین است و دولت نیز وفاق ملی را شعار خود قرار داده و استاندار محترم نیز با پیروی از سیاست‌های ریاست جمهوری در این مسیر گام برمی‌دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به قدمت چندین هزار ساله نهاوند اشاره و اظهار کرد: با وجود پیشینه تاریخی و ظرفیت‌های فراوان شهرستان، متأسفانه رشد آنچنانی حاصل نشده است.

بیرانوند ادامه داد: پیگیری مسائل سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن از اولویت‌های مهم شهرستان است که در این راه به همراهی و همدلی مردم و مسئولان نیاز داریم.

وی در ادامه بر مسئولیت‌شناسی شوراها در حل مشکلات اجتماعی شهرستان تأکید و بیان کرد: مشکلات اجتماعی باید توسط شوراها کاهش و رفع شود و در جهت خدمت به مردم و توسعه شهرستان ورود فعال داشته باشند.

فرماندار نهاوند افزود: ورود نخبگان به این مباحث می‌تواند کمک ارزشمندی در توسعه شهرستان باشد و همچنین شوراها و شهرداری باید با هم افزایی و همکاری، اولویت‌بندی مشکلات را انجام داده و آن‌ها را برطرف کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه باید همواره با دیدی نوآورانه و خلاقانه به مسائل نگاه کنیم و پاسخ مناسبی برای چالش‌های موجود پیدا کنیم، تاکید کرد: در این مسیر، یکی از مهم‌ترین مسائل، برنامه‌ریزی صحیح و مبتنی بر نیازهای واقعی شهروندان است که هم از نوآوری برخوردار باشد و هم بر مبنای واقعیت‌های موجود طراحی شود.

دیدگاه شما