به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، علیمروت امیری اظهار کرد: کار برداشت گندم از اواخر خردادماه در این شهرستان آغاز و از ابتدای تیرماه نیز سه مرکز برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان اختصاص یافت.
وی افزود: در شهرستان نهاوند بیش از ۳۵ هزار هکتار از اراضی مزروعی به کشت گندم و جو اختصاص دارد که نزدیک به ۱۶ هزار هکتار آن دیم و مابقی آبی است.
سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه میزان گندم خریداری شده امسال در مقایسه با سال گذشته از افزایش برخوردار بوده گفت: تمامی محصول خریداری شده در سیلوهای شهرستان قابل نگهداری و ذخیره می باشد.
وی با بیان اینکه قیمت تضمینی خرید گندم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان از سوی دولت اعلام شده است اضافه کرد: بخشی از مطالبات کشاورزان پرداخت و مابقی نیز به تدریج پرداخت میشود.
شهرستان نهاوند به واسطه وجود آب و هوای مساعد و داشتن آب مورد نیاز، قطب اصلی کشاورزی استان قلمداد میشود که در زمینه تولید برخی از محصولات مانند گندم، جو، چغندر، کلزا، گشنیز، خیار و حبوبات مقام برتر استان و حتی کشور را داراست.
در زمینه محصولات باغی نیز این شهرستان با تولید سالانه سیب، هلو، گردو، گیلاس و انواع آلو سهم قابل توجهی از تولیدات استان را دارد.
دیدگاه شما