وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت قرآن اگر کسی به آن عمل کند طبیعتا سرنوشتی بهتر و زندگی با کیفیتی را تجربه میکند و اگر از قرآن دور شود بدیهی است که سرنوشت خوبی نخواهند داشت.
مغیثی افزود: قرآن از همه نظر از جمله اخلاق ،احکام ، معاد و غیره کامل است و مستقیمترین و جامعترین راه را برای هدایت انسان پیش رو میگذارد.
وی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان همانگونه که به مفاهیم و فعالیتهای قرآن اهمیت داده میشود باید به قرآن ناطق نیز توجه شود زیرا ائمه و امامان قرآن ناطقند و ما میتوانیم با الگوپذیری از زندگی ائمه که تجسم یافته مفاهیم قرآنی است آینده خوبی را برای اقشار مردم رقم بزنیم.
امام جمعه نهاوند خاطرنشان کرد: اینکه ما قرآن بخوانیم اما به سیره و زندگی ائمه و خود قرآن عمل نکنیم فایدهای ندارد بنابراین بر ماست که هم به قرآن نازل و هم به قرآن ناطق توجه کنیم و قرآن منهای ولایت نهایتا به خوارج ختم میشود.
سرپرست فرمانداری نهاوند نیز در ادامه گفت: از اهداف این شورا بحث تقویت و انس با قرآن کریم برای آحاد مردم و ترویج فرهنگ قرآن در اجتماع است و همچنین باید در این شورا هماهنگی و شفافسازی پیرامون فعالیتهای قرآنی صورت بگیرد.
جعفر سلگی بیان کرد: در راستای اهداف این شورا میتوان به جذب مشارکتهای مردمی و فرهنگسازی قرآنی و حمایت موثر از توسعه آموزشی قرآن اشاره کرد.
وی تاکید کرد: اجرای طرح حفظ قرآن به صورت ملی و پیگیری مصوبات جلسه، ارزیابی و عملکرد فعالان قرآنی و نظارت بر تخصیص نهادهای قرآنی از جمله برنامههایی است که باید در این شورا مطرح و بررسی شوند.
در ادامه جلسه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند ضمن برشمردن برکات و نعمتهای قرآن و همچنین اهداف این شورا، گفت: همه فعالان قرآنی شهرستان باید سند قرآنی جامع استان را دریافت و مطالعه کنند و در این زمینه برنامه ارائه دهند.
امیر بحیرایی برگزاری نمایشگاه کتب و علوم قرانی را از برنامههای این اداره در ماه مبارک رمضان عنوان کرد و در ادامه نیز فعالان و مسئول نهادهای قرآنی حاضر در جلسه به ارائه مشکلاتها، پیشنهادها و راهکارها در این زمینه پرداختند.
انتهای پیام
دیدگاه شما