به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، علی فلکدین اظهار کرد: آوردگاه رودخانه گاماسیاب از فروردین تاکنون ۵۸ میلیون مترمکعب بوده است که نسبت به کوتاهمدت ۸۰ میلیون مترمکعب و نسبت به درازمدت هم ۹۷ میلیون مترمکعب است و نسبت به سال گذشته ۲۷درصد و درازمدت ۴۰ درصد کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: متوسط بارشها در شهرستان نهاوند از سال آبی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ تاکنون ۳۸۵ میلیمتر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته ۶۱۰ میلیمتر و درازمدت هم ۴۹۸ میلیمتر است، که در نهایت نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد و بلندمدت ۲۳ درصد کاهش داشتهایم.
فلکالدین ادامه داد: تعداد چاههای آب غیرمجاز شهرستان ۱۵۰ حلقه است که سال گذشته ۲۲۵ حلقه چاه غیرمجاز مسدود و پر شده و همچنین تعداد چاههای مجاز شهرستان یکهزارو صد حلقه است که ۶۴۶ حلقه مجهز به کنتور هوشمند آب و برق شده و امسال هم ۱۲ حلقه مجهز شده است.
وی با بیان اینکه ۵۹ درصد چاههای آب شهرستان مجهز به کنتور هوشمند است، افزود: همه چاههای آب شهرستان نهاوند باید به کنتور هوشمند مجهز شوند و برای این امر تسهیلات قرضالحسنه به بهرهبرداران پرداخت خواهد شد.
به گفته مدیر آب منطقهای شهرستان نهاوند، تمام کشاورزان و بهرهبرداران چاههای آب کشاورزی، شرب و صنعتی شهرستان نهاوند با توجه به مصوبه شورای حفاظت منابع آب و کارگروه سازگاری با کمآبی استان، باید نسبت به نصب کنتور هوشمند بر روی همه چاههای خود اقدام کنند.
فلکالدین یادآور شد: بر این اساس همه مالکان چاههای مذکور لازم است در اسرع وقت برای نصب کنتور هوشمند و کالیبراسیون کنتور به مدیریت منابع آب شهرستان نهاوند مراجعه کنند در غیر اینصورت برق چاه قطع و هرگونه خسارات احتمالی و هزینههای جانبی بر عهده شخص متخلف خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: براساس قانون توزیع عادلانه آب، بهرهبرداران باید هزینه نصب کنتور روی چاههای خود را پرداخت کنند اما بهمنظور تسهیل روند نصب کنتور و کمک به بهرهبرداران، شرکت آب منطقهای استان همدان به بهرهبرداران تسهیلات قرضالحسنه با بهره ۴ درصد برای نصب کنتور چاه آب کشاورزی پرداخت میکند.
مدیر منابع آب شهرستان نهاوند تأکید کرد: به کسانی که روی چاههای آنها کنتور هوشمند نصب نشده باشد، هیچ خدماتی ارائه نمیدهیم و آنهایی هم که این کار را انجام ندهند، جریمه شده و چاهشان پلمب خواهد شد.
فلکالدین ضمن تأکید بر استفاده بهینه از منابع آب سطحی و زیرزمینی و رعایت الگوی مصرف، گفت: با نصب کنتور روی چاههای کشاورزی و استفاده درست و بهینه طبق پروانه بهرهبرداری آب را به آیندگان تحویل دهیم.
دیدگاه شما