تازه های سایت

کد مطلب: 59113
30. تير 1404 - 7:57
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در حکمی محسن جانجان را به عنوان سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نهاوند معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، محسن معصوم علیزاده با حضور در فرمانداری شهرستان نهاوند ضمن دیدار با  مجتبی بیرانوند فرماندار شهرستان، از زحمات محمد احمدی قدردانی و محسن جانجان را به عنوان سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این شهرستان معرفی کرد.

محسن جانجان دارای مدرک دکترای باستان شناسی، رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه همدان بوده و مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی همدان و سرپرستی چند کاوش باستان شناسی در استان همدان را در کارنامه خود دارد.   

نهاوند، شهری باستانی در قلب استان همدان، گنجینه‌ای از تاریخ، فرهنگ و طبیعت است. قدمت این شهر به هزاران سال پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد و در دوره‌های مختلف، از هخامنشیان و اشکانیان گرفته تا ساسانیان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است.

از جاذبه‌های گردشگری نهاوند، نگین سبز استان همدان می‌توان به موزه تاریخ و فرهنگ، تپه گیان، تپه بابا قاسم و نقاره چی، مقبره بابا پیره و سراب‌های خروشان گاماسیاب، سراب گیان، آثار تاریخی مسجد جامع، خانه شهید قدوسی و حمام حاج آقا تراب و معبد لائودیسه و بام نهاوند اشاره کرد.

دیدگاه شما