به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، علی مختاری اظهار کرد: طرح «شهید بهنام محمدی» از سوی بسیج دانشآموزی سپاه ناحیه نهاوند در ۱۲ آموزشگاه اجرا شده که 3 هزار و ۵۰۰ نفر دانش آموز در این طرح مشارکت داشتهاند.
وی طرح «شهید بهنام محمدی» را یکی از مهمترین طرحهای بسیج دانست که از حدود سه سال پیش در کشور با محوریت «خانه، مدرسه و مسجد» آغاز شده است و در ادامه افزود: با توجه به شیوه بیماری کرونا این طرح از اسفندماه سال ۹۸ تاکنون در قالب فضای مجازی در پیامرسان ایتا و یا حضوری با گروههای کمجمعیت با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی اجرا شده است.
فرمانده سپاه نهاوند با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب همواره بر تقویت جوانان انقلابی تاکید فراوان دارند، خاطرنشان کرد: اجرای طرح «شهید بهنام محمدی» در همین راستا بوده که تاکنون جوانان مستعدی از بین مدارس برای حضور در مساجد انتخاب شدهاند.
وی اظهار کرد: در این طرح سه مجموعه «مدرسه، مسجد و خانه» با یکدیگر پیوند خورده تا هویت انقلابی در دانشآموزان شکل گرفته و تقویت شود.
مختاری تصریح کرد: گفتمانسازی انقلاب در بین دانشآموزان و شناسایی استعدادها و نخبگان مدارس یکی از مهمترین اهداف و محورهای مهم این طرح است.
وی با بیان اینکه بسیجی واقعی باید به طور مداوم با مسجد انس گرفته باشد، اضافه کرد: هماینک بیش از پیش جامعه دانشآموزی مورد هدف دشمن قرار گرفته است.
فرمانده سپاه نهاوند ادامه داد: در قالب طرح «شهید بهنام محمدی» برای دانشآموزان برنامههای علمی، فرهنگی، آموزشی و یادواره شهدای دانشآموزی تدوین و اجرا شده است.
وی یادآور شد: «شهید بهنام محمدی» دانشآموز ۱۳ سالهای بود که تصمیم گرفت در دوران دفاع مقدس مردانه بایستد، بجنگد و به یاری مجروحان بشتابد.
مختاری عنوان کرد: این شهید دانشآموز در تمام روزهای مقاومت از ابتدای شروع جنگ یعنی از ۳۱ شهریور تا ۲٨ مهرماه سال ۵۹ در خرمشهر ماند و در کنار رزمندگان از شهر دفاع کرد.
وی با بیان اینکه شهید بهنام محمدی، چند روز قبل از سقوط خرمشهر پر کشید و به دیدار معبود شتافت افزود: به منظور معرفی این الگوی نوجوانان در سالگرد شهادتش وصیتنامه و زندگینامه وی در فضای مجازی برای دانشآموزان شهرستان انتشار یافت تا دانشآموزان با شهدای دانشآموز که الگوی ایثار و ولایتمداری هستند، آشنایی پیدا کنند.
انتهای پیام
دیدگاه شما