تازه های سایت

کد مطلب: 35625
15. فروردين 1397 - 18:57
در کشور اندونزی سالانه تعداد زیادی کوسه صید می‌شود تا گوشت و باله‌ی آنها به برخی کشورهای همسایه صادر شود.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، اندونزی یکی از بزرگترین صیدکنندگان کوسه در جهان است و پس از صید، باله‌های آنها را به کشورهای سنگاپور، هنگ کنگ، تایوان و چین صادر می‌کند. در چین بالۀ کوسه یکی از با ارزشترین محصولات ماهی است و ماده اولیۀ نوعی سوپ را تشکیل می‌دهد که هر کاسۀ آن 68 یورو می‌ارزد. این سوپ نشانۀ ثروتمند بودن و با کلاس بودن است و معمولا در عروسی‌ها و ضیافت‌های پولدارها سرو می‌شود.

دیدگاه شما