به گزارش پایگاه خبری گرو، حیدر سلگی با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت و بازرسی اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند در ایام نوروز اظهار داشت: طرح نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته در نهاوند شروع شده و تا ۱۵ فروردین امسال ادامه دارد.
وی گفت: در این طرح سه اکیپ ثابت و سیار در قالب ۶ نفر به صورت مستمر از مراکز مختلف عرضه مواد خامی تالارها و رستورانها، کشتارگاهها، مراکز عرضه مواد خام بازدید و نظارت لازم را داشته و بازدیدهای مشترک نیز با سایر ادارات مربوطه در حال انجام است.
رئیس شبکه دامپزشکی نهاوند با اشاره به نظارتهای صورت گرفته در طرح نوروزی این اداره تا الان بیش از ۴۵ کیلو گرم مواد خام دامی ضبط، که شامل؛ ۱۰ کیلو گرم ماهی و ۳۵ کیلو گرم گوشت قرمز و سفید میباشد و ۴ سالن به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.
وی افزود: این میزان مواد فاسد و تاریخ گذشته از مراکز عرضه، تالارها و رستورانها کشف شده و شامل گوشت قرمز، مرغ و ماهی بوده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما