به گزارش پایگاه خبری گرو، احمد باقری با بیان اینکه در سال جاری 12 هزار و 500 هکتار از اراضی آبی شهرستان نهاوند زیر کشت گندم قرار گرفت، اظهار کرد: 7 هزار هکتار از اراضی دیم شهرستان نهاوند به کشت گندم اختصاص پیدا کرد.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشد در زمان برداشت گندم 60 هزار تن محصول از این مزارع برداشت شود، ادامه داد: نظارتهای کارشناسان جهاد کشاورزی بر استفاده بهینه از عوامل تولید از جمله استفاده از بذور اصلاح شده، سمپاشی علیه آفات و بیماریهای گیاهی و مبارزه با علفهای هرز در شهرستان نهاوند انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با بیان اینکه تاکنون در شهرستان نهاوند 75 هزار تن گندم تحویل مراکز خرید شده است، بیان کرد: تولید گندم در سال جاری نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه اکثر مزارع شهرستان نهاوند از منابع آب رودخانهای و چاههای عمیق و نیمه عمیق برای آبیاری استفاده میکنند کاهش و نحوه پراکنش بارندگی تاثیر جزئی بر عملکرد غلات شهرستان دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه تاکنون 8 هزار و 500 هکتار از اراضی 6 روستا در شهرستان نهاوند زیر پوشش طرح تجهیز و یکپارچهسازی قرار گرفته است، تصریح کرد: یکی از بسترهای لازم برای توسعه بخش کشاورزی تسهیل در فرایند آبیاری مزارع است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما