به گزارش پایگاه خبری گرو، حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی مغیثی در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان بابیان اینکه وظیفه اصلی شورای فرهنگ عمومی ترویج ارزشها و نهادینه کردن آنها و در سمت مقابل جلوگیری از ضد ارزشها در جامعه است گفت: آنچه از قرآن و روایات میفهمیم آن است که اگر در جامعهای ارزشها حاکم شود و معروفات عمل شود آن جامعه مورد الطاف الهی قرار میگیرد و اگر ضد ارزشها حاکم شد اولین دود آن به چشم خود مردم میرود.
وی اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم میفرماید هر نعمت و خوبی از ناحیه اوست و هیچ مصیبتی به شما میرسد و هر بلایی و هر ناراحتی و مشکلی وجود دارد نتیجه عمل خود شماست.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نهاوند افزود: اگر گناه در جامعه زیاد شود و هرکدام از ما به هر طریقی بتوانیم جلوی آن را بگیریم و نگیریم در آن شریکیم و اگر خدایناکرده گناه در جامعه به حدی برسد که ما مستعد عذاب خداوند شویم هیچکس نمیتواند جلوی آن را بگیرد.
حجتالاسلام مغیثی گفت: حاکمیت ارزشها و معروفات در جامعه به نفع خود ما و خانوادههایمان در دنیا و آخرت است و ما باید به دنبال آن باشیم که اولویت جامعه ما چه چیزی است و آنگاه به سمت پیشگیری و ممانعت از مشکلات قدم برداریم.
وی عنوان کرد: در بحث آسیبهای اجتماعی بایستی اولویتها شناسایی و روی آنها کار کارشناسی انجامشده و با برنامهریزی حرکت کنیم.
امامجمعه نهاوند در ادامه مشکل اصلی کشور را بحث اشتغال عنوان کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب هم در نامگذاری شعار سال و هم در بیاناتشان بر موضع تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال تأکیددارند بنابراین باید در جهتگیریها و تصمیمگیریها درراه تحقق منویات ایشان قدم برداریم.
وی افزود: با توجه به اینکه اولویت اصلی مسئولان دولتی هم این مقوله است بایستی اولویت اصلی شهرستان هم در حوزه آسیبهای اجتماعی مقوله اشتغال قرار گیرد.
در ادامه کریم حمیدوند فرماندار و نایبرئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نهاوند در سخنانی بابیان اینکه جامعه ایرانی اسلامی باید عاری از هرگونه ضد ارزشها باشد، گفت: این رخداد مستلزم ورود همهجانبه متولیان امور است تا ارزشهای ناب اسلام و انقلاب اسلامی که مبتنی بر آموزههای دینی و قرآن کریم است در جامعه جاری و ساری شود.
وی اظهار داشت: مباحث و مسائلی که در این جلسه عنوان میشود باید در سطح جامعه خروجی داشته باشد و مهمترین بحث در این حوزه شناسایی و بومیسازی مشکلات است.
فرماندار نهاوند گفت: بحث اشتغال که متأسفانه عامل اصلی معضلات اجتماعی است در دستور کار همه دستگاههای ذیربط قرار دارد و در نهاوند نیز اقدامات خوبی پیشبینی و در حال اجراست.
وی برپایی بازارچههای کوچک در ایام هفته در نقاط مختلف شهر را از برنامههای پیشبینیشده بهمنظور اشتغالزایی و همچنین دسترسی راحت مردم به ملزومات زندگی دانست و گفت: ما به دنبال حل مشکل اشتغال نهاوند بهصورت نهادینه هستیم.
حمیدوند گفت: یکی از تجربیات خوبی که وجود دارد روستای دهفول این شهرستان است که توانسته با عزم خود مشکل اشتغال و درآمدزایی را از بین ببرد بهنحویکه در حال حاضر در این روستا بیش از 300 کارگاه مبل و منبتکاری وجود داری و این موضوع باعث اشتغال بسیاری از جوانان روستاهای اطراف و حتی شهر نهاوند در این کارگاهها شده است.
وی اظهار داشت: ما میتوانیم کار مردم این روستا را سرلوحه خود قرار داده و هر نقطه از نهاوند را بهعنوان یک پایلوت در تولیدات گوناگون قرار دهیم و با این کار هم مشکل اشتغال را حل کنیم و هم باعث از بین رفتن مشکلات و معضلات شهرستان شویم.
نایبرئیس شورای فرهنگ عمومی نهاوند یکی دیگر از مشکلات این شهرستان را نبود صنایع تولیدی و بستهبندی دانست و گفت: تمامی محصولات کشاورزی نهاوند به این دلیل به خارج از شهرستان و استانهای دیگر صادر میشود و فرصت ایجاد اشتغال و درآمدزایی از شهرستان گرفته میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما