وی از اجرای ۲۹ برنامه توسط اداره بهزیستی نهاوند خبر داد و گفت: از جمله مهم ترین این برنامه ها افتتاح دو مرکز مشاوره و ۲باب منزل مسکونی مددجویی در روستاهای وراینه و سهران است.
رئیس اداره بهزیستی نهاوندبا بیان اینکه بهزیستی در چهار حوزه توانبخشی، اجتماعی، پیشگیری و مشارکت های مردمی فعالیت می کند، عنوان کرد: اداره بهزیستی نهاوند در مجموع ۹ هزار و ۵۰۰ نفر جامعه هدف دارد.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان نهاوند ۸ کمپ دارای مجوز وجود دارد که از این کمپ ها یک کمپ ویژه بانوان است، گفت: هزینه یک دوره ۳۰ روزه در کمپ ها ۶۳۹ هزار تومان که در مواردی خاصی بر اساس ماده ۱۵ و ۱۶ فعالیت این کمپ ها، بهزیستی و نیروی انتظامی افرادی را برای مداوا به این مکان ها معرفی می کنند.
علی محمد محمدی با اشاره به اینکه در حال حاضر۴۳۶ نفر از بهزیستی حقوق ماهیانه دریافت می کنند، عنوان کرد: از این تعداد ۱۸۰ نفر زن سرپرست خانوار هستند.
وی با اشاره به اینکه نهاوند دارای ۳۵ مهد کودک روستایی، ۶ مهد کودک شهری، یک مهد حاشیه ای و ۳ مهد آدینه است، افزود: مربیان این مهد ها از مجرب ترین افراد هستند.
رئیس اداره بهزیستی نهاوند با اشاره به آمار طلاق غیر سازشی طی سه ماهه نخست سال جاری در نهاوند، گفت: طی این مدت در شهرستان نهاوند ۱۹۰ طلاق غیر سازشی صورت گرفته که امیدواریم این رقم با توجه به ابعاد مختلف تاثیرگذاری پدیده طلاق در جامعه به کمترین حد برسد.
محمدی در پایان از شناسایی ۱۰۰ کودک کار و خیابانی در نهاوند تاکنون خبر داد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما