به گزارش پایگاه خبری گرو، احمد باقری در جمع خبرنگاران نهاوند گفت: 600 هکتار تاکستان در این شهرستان وجود دارد که که در آن ها 6 نوع انگور از جمله عسگری ، ریش بابا ، فخری ، بیدانه ، پیش رس و قوره تولید می شود.
وی با اشاره به میانگین برداشت 15 تن در هر هکتار از تاکستان های نهاوند ، پیش بینی کرد: حدود 10 هزار تن انگور از باغ های این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
باقری خاطرنشان کرد: 60 درصد انگور تولیدی نهاوند مصرف تازه خوری دارد و بقیه به استان های همجوار از جمله تهران ، کرمانشاه مرکزی و لرستان ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند نبود کارگاه های فراوری را یکی از مشکلات پیش روی کشاورزان نهاوندی دانست و گفت: در صورت تمایل بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این بخش ، جهاد کشاورزی تسهیلات خوبی به آنها اعطا خواهد کرد.
لازم به ذکر است سالانه بیش از 2 هزار نفر از آغاز مهر تا پایان آذر در زمینه برداشت و فرآوری انگور فعالیت می کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما