تازه های سایت

کد مطلب: 59940
10. آذر 1404 - 8:40
پیشکسوتان و فرماندهان دوران دفاع مقدس با فرماندار نهاوند دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، در دیدار پیشکسوتان، سرداران و جانبازان دوران دفاع مقدس با فرماندار نهاوند، مجتبی بیرانوند ضمن قدردانی از مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان و خانواده‌های معظم شهدا، این عزیزان را سرمایه‌های زنده عزت، مردانگی و استقامت جمهوری اسلامی عنوان کرد.

وی با تأکید بر اینکه آرامش و آسایش امروز مردم مرهون جانفشانی شهدا و ایثارگران است، افزود: پرچم مقدس جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا و صبر خانواده‌های آنان همواره سرفراز برافراشته مانده است و ما خود را مدیون این مجاهدت‌ها می‌دانیم.

فرماندار نهاوند ضمن اشاره به تاریخ کهن شهرستان نهاوند و نقش مؤثر آن در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس بیان کرد: نهاوند از قدیمی‌ترین شهرهای ایران و یکی از پایگاه‌های اصلی مبارزه در دوران انقلاب بوده است. این شهر در طول جنگ تحمیلی نیز بارها مورد حمله هوایی رژیم بعث قرار گرفت و بیش از ۸۶۰ شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرد.

او با تجلیل از روحیه ایثار و همبستگی مردم نهاوند در دوران جنگ، گفت: در سال‌هایی که موج جمعیت از مناطق همجوار به نهاوند پناه می‌آورد، مردم این شهرستان با فرهنگ بسیجی، مهمان‌نوازی و همراهی مثال‌زدنی خود اجازه ندادند کوچک‌ترین خللی در امنیت و آرامش جامعه ایجاد شود.

فرماندار بیرانوند با اشاره به شرایط امروز کشور و تهدیدات جنگ ترکیبی دشمن اضافه کرد:
امروز دشمن به جای میدان جنگ سخت، در عرصه فرهنگ، رسانه و سبک زندگی وارد شده است و تلاش می‌کند ارزش‌های دینی و انقلابی را هدف قرار دهد. ما موظفیم در کنار شما پیشکسوتان، در این میدان نیز با بصیرت حضور داشته باشیم.

او در پایان، خطاب به رزمندگان و خانواده‌های معظم شهدا اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم پاسدار دستاوردهای انقلاب و خون شهدا باشیم. امیدوارم هیچ‌گاه شرمنده شما بزرگواران نشویم و بتوانیم در مسیر عزت، امنیت و اقتدار کشور ثابت‌قدم بمانیم.
 

دیدگاه شما