به گزارش پایگاه خبری گرو، داریوش سلگی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان نهاوند با اشاره به خروج 3 هزار و 500 نفر از کمپهای ترک اعتیاد این شهرستان، اظهار داشت: 9 کمپ ترک اعتیاد در شهرستان نهاوند وجود دارد که از این تعداد 8 کمپ مربوط به آقایان و یک کمپ مربوط به بانوان است.
وی افزود: امسال برای کمپهایی که به صورت هیئت امنایی اداره میشوند مجوز فعالیت صادر میشود و طبق پروتکل ابلاغی کمپها باید با جذب پزشک و روانشناس استاندارد شوند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهاوند تصریح کرد: با استاندارد شدن کمپها هزینه بستری در کمپها از 360 هزار تومان به 950 هزار تومان افزایش مییابد و با توجه به وضعیت مالی بدی که معتادان دارند ممکن است کمپها با مشکل مواجه شوند.
وی به پرداخت یاری برگ به بیماران ترک اعتیاد اشاره کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال یاری برگ به معتادان پرداخت نشده است و در نظر داریم که در سه ماهه دوم سال در هر ماه 6 نفر را برای دریافت یاری برگ 50 هزار تومانی معرفی کنیم.
سلگی بیان کرد: اداره بهزیستی شهرستان به بهبود یافتگانی که دو سال از ترک اعتیاد آنها گذشته است و مدرک فنی و حرفهای دارند در حدود 9 تا 15 میلیون تومان وام خوداشتغالی پرداخت میشود به طوری که در سال گذشته 950 میلیون تومان وام خود اشتغالی به بهبود یافتگان اعتیاد شهرستان نهاوند پرداخت شده است.
وی افزود: سال گذشته 90 نفر از بهبود یافتگان اعتیاد شهرستان نهاوند تحت آموزش مهارتهای فنی و حرفه ای قرار گرفتهاند و در سه ماهه نخست امسال نیز 38 نفر از بهبود یافتگان شهرستان نیز آموزش فنی و حرفهای دریافت کردند.
توزیع متادون خارج از چرخه دولتی ممنوع است
معاون فرماندار شهرستان نهاوند نیز اظهار داشت: برای پیشگیری از اعتیاد باید کلاسهای مهارتهای زندگی در روستاها و مساجد شهرستان نهاوند برگزار شود و برگزاری این کلاسها در روستاهایی که بیشتر در معرض آسیبهای اجتماعی قرار دارند باید در اولویت قرار بگیرند.
سیدرضا سلامتی تصریح کرد: برای استانداردسازی و تجهیز کمپهای شهرستان نهاوند باید این کمپها به پزشک، مسئول فنی و روانشناس مجهز شوند.
وی تأکید کرد: کمپهای ترک اعتیاد شهرستان نهاوند تا پایان آبان ماه امسال فرصت دارند بحث استانداردسازی را اجرا کنند و در این زمینه نباید مانع اجرای مصوبات شوند و در صورت تجهیز کمپها افزایش قیمت بستری در کمپها باید عادلانه و مناسب انجام بگیرد.
معاون فرماندار نهاوند بیان کرد: در بحث پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر باید همه ارگانها و دستگاههای اجرایی با هماهنگی و همدلی بسیج و وارد کار شوند و همه ما باید مبارزه با مواد را یک وظیفه قانونی و شرعی بدانیم.
وی در ادامه به عمکرد مطلوب نیروی انتظامی در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: نیروی انتظامی شهرستان نهاوند با وجود تنگناها، کمبود نیرو و امکانات، نسبت به سال گذشته دستاورد مطلوبی در زمینه مبارزه و کشفیات مواد مخدر داشته است و امنیت و آرامش نسبی را در سطح شهر ایجاد کرده است.
سلامتی عنوان کرد: توزیع متادون غیرقانونی و خارج از چرخه دولتی یکی از مشکلات شهرستان نهاوند است که برای رفع این مشکل باید چارهاندیشی شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما