"سارا زورن،" سردبیر مجله غذای بروکلین، در این باره گفت: طلا به یکی از مواد اولیه ضروری در آشپزخانه رستورانهای صاحب نام و مجلل تبدیل شده است. این مشتریان هستند که با استقبال گسترده خود، آشپزان را به طبخ غذاهایی با ورقههای طلا و یا روکشی از این فلز گرانبها ترغیب میکنند.
طلای خالص از لحاظ شیمیایی مادهای ساکن و غیرقابل هضم در دستگاه گوارش است؛ اما به دلیل آنکه صدمهای هم به بدن وارد نمیکند، مشتریان به خوردن آن ادامه میدهند.
سارا زورن در ادامه افزود: این روزها اغلب ثروتمندان عکسی از بشقاب غذای طلایی خود در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام منتشر و رستورانها را به ادامه طبخ چنین غذاهایی ترغیب میکنند. یک بشقاب خرچنگ، خاویار و قارچ که با طلا تزئین شده است، 666 دلار قیمت دارد. این مبلغ معادل قیمت 666 همبرگر معمولی است.
طلا فاقد چربی است و مشتریان میگویند تاکنون هیچ ماده خوراکی با طعم مشابه طلا نخوردهاند. طلا برای بهبود برخی بیماریها خاصیت درمانی دارد؛ اما مصرف کنونی آن بیشتر جنبه تجملاتی و نوعی ماجراجویی به خود گرفته است.
دونات طلایی پخته شده در بروکلین، قیمت 100 دلار
هات داگ با طلای رنده شده، قیمت نامشخص
پیتزای طلایی، قیمت 100 دلار
یک جام بستنی میوهای با پودر طلا، نیویورک، 1000 دلار
انتهای پیام/بخ
دیدگاه شما