به گزارش سایت گرو، در این موزه بیش از 150 قطعه از آثار و وسایل شخصی به جای مانده از شهدای والا مقام نهاوند در معرض دید عموم قرار دارد.
وسایل شهدای نهاوند در 8 ویترین شامل لباس، پوتین، پیشانی بند، رادیو، پلاک، وصیت نامه و دفترچه خاطرات برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در دسترس مردم شهید پرورنهاوند ومیهمانان نوروزی قرار گرفته است.
علاوه بر وسایل شخصی در این موزه تصویر بیش از 100 شهید از جمله شهدای گروه ابوذر،شهید آیت الله حیدری امام جمعه و نماینده مردم نهاوند در مجلس، شهید یوسف رضا ابوالفتحی فرمانده نیروی انتظامی استان فارس، شهید حاج محمد طالبیان و بسیاری دیگر از شهدای سرافراز نهاوند به چشم می خورد.
تمثال بعضی از شهدای نهاوند مانند تمثال شهید قدوسی روحانی مبارز و دادستان کل کشور در سال 60 از دیگر بخش های موزه شهدای نهاوند است که با هدف هرچه بیشتر آشنا کردن نسل جوان با شهدای شهرستان نهاوند آماده شده است.
در این موزه علاوه بر مرامنامه شهدای گروه ابوذر نهاوند که در سال 52 به دستور شاه اعدام شدند نوار سخنرانی شهدا، تسبیح و قرآن شخصی شهدا،کتاب ها و مدارک تحصیلی شهدا نیز به چشم می خورد که در ایام نوروز می تواند برای گردشگران علاوه بر بعد سیاحتی بعد معنوی را هم در پی داشته باشد.
موزه شهدای نهاوند در بنایی از ابنیه تاریخی شهر نهاوند واقع شده است که قدمت آن به دوره قاجاریه می رسد و در انتهای خیابان فاطمیه در ضلع جنوب شرقی سیل گاه قرار دارد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما