به گزارش سایت گرو، ایفای نقش نمایندگی بخشی از مردم کشور در مجلس و دفاع از حقوق آنها کاری بسیار مشکل و درعینحال طاقتفرسا است. اینکه بتوانی در عین همگام بودن باسیاستهای کلی کشور، در مقابل انحرافات و خطاهای احتمالی دارای صلابت و شجاعت بود و در صحن فریاد کشید اینها همه اقتدار و تدبیر خاصی میخواهد که در توان هر فردی نیست.
اینکه در مقابل اتفاقات یا شرایط بحرانی و غیرقابلانتظار، بتوانی در فرصت محدود، بهترین تصمیم را بگیری و از عواقب آن که ممکن است هجمهای وسیع و ناگهانی علیه تو بپا خیزد سربلند بیرون آیی و به رفتار و کردار خود اطمینان داشته باشی تا زمانی که آب از آسیابها بیفتد و اقدام صحیحت بر همگان آشکار شود، خود تحملی استوار و شکیبایی راستین میطلبد. آیا شمای کاندیدا این توانایی را در خود میبینی؟
آیا وقتیکه قرار شد صندلی سبز مجلس را در اختیار بگیری، "فامیل بازی " راه نخواهی انداخت و تمرکزت را روی دفاع از حقوق همشهریان و رفع مشکلات آنها، بدون کمترین "انحصارگرایی " و "نورچشمی بازی " خواهی گذاشت؟
آیا سرکشی به تمام نقاط مسکونی منطقه اعم از مناطق پولدار نشین و ضعیف نشین، بهصورت یکسان انجام خواهد شد یا اینکه فرصت توجه به مناطق محروم و کمتر توسعهیافته نخواهی یافت و این مناطق، همچنان محروم خواهند ماند؟
آیا هنگام توزیع محصولات یارانهای عمومی، نظارت کافی بر امور خواهی کرد یا اینکه برایت مهم نخواهد بود برخی افراد، حقوق عمومی را به نفع خود و آشنایان مصادره کنند؟
آیا در برنامهات این موضوع خواهد بود که توانمندان بخش خصوصی اعم از نهاوندی و غیر نهاوندی را به سمت سرمایهگذاری در منطقه جلب کنی و زمینه احداث واحدهای تولیدی و درنتیجه اشتغال جوانان را فراهم کنی؟
آیا بعد از کسب آرای حداکثری مردم زحمتکش نهاوند نسبت به رسیدگی بیشتر به سایر نقاط نهاوند که در بعضی از شهرهایش بیمارستان، دانشگاه، نمایندگی ادارات و شعبات بانک و حتی یک داروخانه به چشم نمیخورد اقدام خواهی کرد؟
روستاهای بزرگ و کوچک چطور؟
آیا به پستهای بالاتر چشم طمع نداری که در نیمهراه موکلانت را بیسرپناه رهاسازی؟
آیا برای توسعه واحدهای تولیدی از محل اعتبارات دولتی در منطقه نهاوند، گیان، برزول و فیروزان و سایر مناطق روستایی، قائل به پیگیریهای شبانهروزی، بیوقفه و خستگیناپذیر هستی و این توانایی را در خود میبینی؟
بدون شک، یک نماینده نباید اسیر درخواستهای گروهی خاص شود و به نفع خاصی وارد کارزار اقتصادی یا هر نوع امتیاز دادنهای ویژه شود.
نماینده مردم، همانگونه که از نامش برمیآید یعنی منتخب مردم و نباید بهگونهای باشد که پس از رأی آوردن، خر خود را از پل گذشته ببیند و به مردم پشت کند.
او صدای مردم است و این صدا، زمانی صدای واقعی مردم خواهد بود که در نشستوبرخاستهای مکرر در میان آنها، به عمق نیازهای آنها پی برده شود.
بههرتقدیر، برداشتن پرچم نمایندگی مردم در مجلس، نیازمند برخورداری از خصوصیاتی نظیر توانایی، تعهد، عدالت، صداقت، دانش بالا و درک بالا در امر قانونگذاریهای مفید به نفع جامعه است که امیدواریم کاندیداهای محترم با اطمینان از توانایی خود در مسیر خدمترسانی، پا به عرصه رقابت انتخاباتی بگذارند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما