علی جعفری با بیان اینکه شهرستان نهاوند به لحاظ داشتن آثار تاریخی و باستانی از غنای خوبی برخوردار است افزود: تاکنون هشت هزار مورد آثار تاریخی و باستانی مربوط به نهاوند شناسایی شده که بازگشت این آثار ارزشمند به موزه نهاوند می تواند این موزه را به یکی از مهمترین موزه های غرب کشور تبدیل کند.
وی ادامه داد: ایجاد موزه باستان شناسی در نهاوند در گرو تملک فضایی مناسب برای این امر بود که با هماهنگی های صورت گرفته با شورای شهر، ساختمان این شورا طی توافقنامه ای در اختیار میراث فرهنگی قرار گرفت.
جعفری اضافه کرد: قدم های اصلی برای ایجاد موزه باستان شناسی نهاوند برداشته شده و احتمالا این ساختمان تا پایان سال جاری مورد بهره برداری قرار می گیرد و جمع آوری آثار باستانی و تاریخی پس از این مرحله انجام می شود.
رییس پایگاه میراث فرهنگی نهاوند گفت: هر اثر منقولی که در موزه های کل کشور به صورت پراکنده وجود داشته باشد و بازگشت آنها منع قانونی نداشته باشد جزو مواردی است که به موزه باستان شناسی نهاوند عودت داده می شود .
وی افزود: علاوه بر این آثار از این پس اشیایی که در کاوشهای علمی بدست می آید در موزه نهاوند نگهداری میشود.
جعفری تصریح کرد: چهار ریال میلیارد ریال اعتبار برای آماده سازی مراحل اولیه مرمت این موزه مورد نیاز است که این رقم باید در اعتبارات سال آینده مد نظر قرار گیرد ./ایرنا
دیدگاه شما