تازه های سایت

کد مطلب: 59210
8. مرداد 1404 - 10:47
سرپرست انتظامي شهرستان نهاوند از دستگيري سارق داخل خودرو و کشف ۵ فقره سرقت توسط ماموران کلانتري ۱۱ اين شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، محرم خوش روش در تشريح اين خبر بیان داشت: به دنبال وقوع چند فقره سرقت داخل خودرو در سطح شهر نهاوند، بررسی موضوع در دستور کار ماموران کلانتري ۱۱ شهرستان قرار گرفت.
 
وي افزود: پس از انجام اقدامات اطلاعاتي و استفاده از شگردهاي پليسي توسط ماموران کلانتری۱۱، در نهایت یکی از سارقان سابقه دار در اين خصوص شناسايي که در عملياتي دستگير و به يگان انتظامي انتقال داده شد.
 
سرهنگ ستاد خوش روش خاطر نشان کرد: متهم در تحقيقات فنی پلیس   به ۵ فقره سرقت داخل خودرو از نقاط مختلف شهرستان نهاوند اعتراف کرد.
 
سرپرست انتظامي شهرستان نهاوند در پایان این خبر اذعان : در این خصوص پرونده قضائي تشکيل و  سایر اقدامات قانونی در حال پيگيري و انجام است.

دیدگاه شما