وی این طرح را گامی بزرگ در رفع نیازهای آموزشی فراگیران رشتههای درمانی برشمرد و افزود: با این اقدام مشکل کمبود متخصص نیز در مراکز درمانی برطرف خواهد شد و وزارتخانه باید نیروهای فوق متخصص شهرستان را تایید کند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند جذب هیات علمی و افزایش رشتههای پزشکی و پیراپزشکی و دایر شدن رشتههای بیشتر در دانشکده پرستاری را از دیگر مزایای آموزشی شدن بیمارستانها عنوان کرد.
وی با بیان اینکه اقدامات اولیه و درخواست آموزشی شدن از سوی دانشکده پیراپزشکی صورت گرفته گفت: با توجه به اینکه بیمارستانهای نهاوند علاوه بر تحت پوشش قرار دادن مردم این شهر، مراجعین زیادی را از دیگر شهرهای همجوار دارد لذا لازم است امکانات آموزشی و کادر تخصصی آنها افزایش یابد که با اجرای طرح فوق سطح بیمارستانها و همچنین شبکه بهداشت بالاتر میرود.
دهبوره ارتقای دانشکده پیراپزشکی نهاوند به دانشکده علوم پزشکی را از دیگر برنامههای این شهرستان در حوزه شبکه درمانی ذکر کرد و گفت: تقاضای سه رشته کارشناسی فوریتهای پزشکی، هوشبری و علوم آزمایشگاهی داده شده است.
وی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به بالا رفتن آمار سرطان سینه در بین بانوان گفت: در این زمینه به منظور تشخیص زودهنگام این نوع سرطان اولین مرکز دولتی ماموگرافی طی هفته دولت در نهاوند افتتاح میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند با اشاره به جلسه مشترک با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد: در این جلسه اختصاص بودجه برای تکمیل سی تی اسکن بیمارستان آیتالله علیمرادیان، اختصاص بودجه برای ارتقای محل اتاق عمل و بخش LDR و زایمان طبیعی مورد تاکید و تصویب قرار گرفت.
وی در پایان با بیان اینکه افتتاح انبار دارویی بیمارستان شهید قدوسی در هفته دولت در دستور کار است تصریح کرد: تکمیل چهار خانه بهداشت گنبدکبود، سهران، رود حسن و گوشه بدیع الزمان در هفته دولت، مطالعه پروژه استفاده از بیمارستان شهید حیدری سابق جهت ساخت خوابگاه دانشجویی و برنامه کلینیک تخصصی امام خمینی(ره) همچنین برنامه پزشکان عمومی برای بیمارستانها و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
دیدگاه شما