به گزارش پایگاه خبری گرو، حسن بهرامنیا در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در بحث توسعه دانشگاهها علاوه بر گسترش رشتهای و افزودن دو رشته کارشناسی به دانشکده فنی حاج حشمت نهاوند، مجوز تشکیل دانشکده فنی دختران برای نهاوند نیز از وزارت علوم اخذ شده است.
وی تصریح کرد: از مهر ماه سال آینده دانشکده فنی حاج حشمت نهاوند برای خانمها نیز در 6 رشته کاردانی و کارشناسی پذیرش دانشجو خواهد داشت.
بهرامنیا افزود: دانشگاه دولتی نهاوند ظرف دو سال و با اعتباری بیش از 9 میلیارد تومان ساخته شد که در دهه فجر امسال با حضور مسئولین کشوری افتتاح خواهد شد و همچنین رشتههای مهندسی فیزیک، مترجمی زبان انگلیسی، حقوق و کسب و کارهای کوچک به رشتههای دانشگاه ملی نهاوند افزوده خواهند شد.
وی عنوان کرد: خوشبختانه در یکی دو سال گذشته در شهرستان یک هم آوایی به وجود آمده و من برای رسیدن به نتیجه و هدف به کار جمعی معتقدم و از همه ظرفیتها و سلائق برای جبران عقب ماندگیهای شهرستان استفاده کردهایم و خوشبختانه در برخی زمینهها فاصله عقب ماندگی از توسعه یا از بین رفته و یا کمتر شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: با استفاده از ظرفیت و توان وزیران، معاونین وزراء، استاندار محترم، معاونین ایشان، مدیران کل استانی و سایر مسئولین شهرستان گامهای مثبتی برای شهرستان برداشتهایم و تلاشهای بسیاری صورت پذیرفته که فاصله تا افق مطلوب کمتر شود.
بهرامنیا گفت: سد گرین مطالبه مهم مردم شهرستان بود که با وجود ناهموار بودن شرایط با تلاش توانستیم این پروژه را احیا کنیم.
وی اظهار داشت: این پروژه با دو روش پیمانکاری(سه عاملی) با اعتبار 175 میلیارد و در صورت کافی نبودن اعتبارات دولتی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی (فایناس) با اعتبار 375 تا 400 میلیارد تومان ادامه خواهد یافت و این پشتیبانی مزیتی است که هر طرح و پروژهای ندارد.
بهرامنیا تاکید کرد: در طراحی سد حفظ حالت گردشگری منطقه و حفظ امکان جریان سرچشمه سراب گاماسیاب لحاظ شده و حجم مخزن سد 22.1 میلیون مترمکعب که 19 میلیون مترمکعب آن به شرب، 3.1 میلیون مترمکعب به صنعت و 35 میلیون مترمکعب از جریان آب و سریز سد به عنوان حقآبه کشاورزی استفاده میشود.
وی تصریح کرد: پتروشیمی(از صنایع وابسته به آب) سهم نهاوند بود که در سالهای گذشته به علت عدم پیگیری آن را از نهاوند گرفتند و به همدان بردند اما با احداث سد گرین با کاربری شرب، صنعت و کشاورزی، زیر ساخت اینگونه پروژهها در شهرستان را فراهم میکند.
بهرامنیا افزود: بارها عنوان کردهایم که آب سد گرین فقط برای مصرف در شهرستان است و به لحاظ جغرافیایی، اختلاف سطح و ارتفاع امکان انتقال آب از نهاوند به همدان وجود ندارد و شهرهای دیگر هم در اطراف خود سدها و منابع مختلفی دارند که طرح این موضوع کاملا منتفی است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس بیان کرد: برای بهرهمندی مردم عزیز شهرستان از آب شرب سالم در حال حاضر و همزمان با شروع کار سد کار احداث تصفیه خانه نیز در محل سراب گاماسیاب آغاز شده است.
انتهای پیام/ ت
دیدگاهها