به گزارش پایگاه خبری گرو، احمد باقری با بیان اینکه کانالهای آبرسانی شهرستان نهاوند نیازمند تخصیص اعتبار هستند، اظهار کرد: 93 هزار هکتار اراضی نهاوند مربوط به منابع طبیعی است، 56 هزار هکتار اراضی به محصولات زراعی و 12 هزار هکتار نیز به محصولات باغی مثمر و غیرمثمر اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: نهاوند با توجه به برخورداری از خاک حاصلخیز و منابع آبی مناسب، به عنوان قطب کشاورزی، دامپروری و شیلات استان محسوب میشود و از همین رو کشاورزی آن مستعد تغییر از سنتی به صنعتی است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: کشاورزی موفق مستلزم وجود آب مناسب است که تا به امروز 202 کیلومتر کانال بتنی مزارع و باغات در نهاوند احداث شده است.
وی ادامه داد: بالغ بر 200 کیلومتر دیگر آن توسط اداره فنی و مهندسی جهاد کشاورزی طراحی شده که با تخصیص سالانه اعتبارات مورد نیاز آماده اجراست.
باقری به ساماندهی نهر شعبان اشاره کرد و افزود: تاکنون برای جلوگیری از هدررفت آب در شبکههای فرعی متصل به نهر شعبان بیش از 102 کیلومتر عملیات جدولکشی انجام شده است.
وی با بیان اینکه روند این عملیات به علت کمبود تخصیص اعتبار مورد نیاز در دو سال گذشته با کندی مواجه شده است، اظهار داشت: اجرای عملیات احداث کانال از سال 91 جزء پروژههای نهاوند قرار گرفته که متأسفانه از دو سال گذشته اعتباری برای آن اختصاص نیافته است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما