به گزارش سایت گرو، کریم حمیدوند در انجمن کتابخانههای نهاوند با اشاره به اینکه نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی نقش اثرگذاری در افزایش نشاط اجتماعی دارد، اظهار کرد: نقش خانوادهها در گرایش فرزندان به ویژه جوانان و نوجوانان به کتاب و کتابخوانی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و اداره ارشاد اسلامی به عنوان متولیان امور فرهنگی جامعه باید در امر فرهنگسازی برای ترویج کتابخوانی تلاش بیشتری کنند، گفت: آموزش و پرورش توانسته بیش از 218 کتابخانه کلاسی و 50 کتابخانه مستقل ایجاد و راهاندازی کند.
فرماندار شهرستان نهاوند از وجود 125 هزار جلد انواع کتاب در این کتابخانهها خبر داد و تصریح کرد: باید تنوع کتابها در کتابخانههای مدارس براساس خواسته دانشآموزان بیشتر شود.
وی کتاب و کتابخوانی را از شاخصههای توسعه در هر جامعه دانست که در کشور چندان توجهی به ارتقای این شاخصه مهم نشده است.
حمیدوند با تأکید بر اینکه باید موانع مطالعه بین جوانان را شناخت و برای رفع آن برنامهریزی کرد، از فعالیت 12 باب کتابخانه در نهاوند خبر داد.
وی ادامه داد: از این تعداد دو کتابخانه مشارکتی، یک کتابخانه مستقل و 9 باب کتابخانه عمومی در شهرستان نهاوند فعال است.
فرماندار شهرستان نهاوند افزود: سرانه کتابخانه به ازای هر 100 نفر دو متر و 16 سانتیمتر است که در تلاشیم این میزان را افزایش دهیم.
حمیدوند به ضرورت بهرهمندی از ظرفیت خیرین در بخشهای مختلف به ویژه ترویج کتابخوانی و احداث کتابخانه اشاره کرد و افزود: در روستاهای بخش گیان و فیروزان توسط خیرین دو باب کتابخانه احداث شده است که بیش از 10 هزار جلد کتاب دارد.
وی گفت: در هفته کتاب بیش از 100 نمایشگاه کتاب در مدارس نهاوند با کمک مربیان و دانشآموزان افتتاح میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما