به گزارش پایگاه خبری گرو ، در این جشنواره فرهنگی دانش آموزان هر کلاس سفره هفت سین نوروزی را با زیبا ترین شکل تزئین و چیدمان نموده بودند .
به گفته خانم افخم حاجیان مدیر این آموزشگاه هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد نشاط و شادمانی وآشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با فرهنگهای باستانی ایرانیان و پاس داشت آن در بین نسل نو می باشد .
وی افزود: در این جشنواره دانش آموزان با فلسفه سفره هفت سین و قرار دادن هفت نوع مواد شامل سیب ،سرکه،سماق،سمنو،سنجد، سبزه و اسپند آشنا شده و رمز و راز آن را در زندگی فرا گرفتند .
قابل ذکر است که دانش آموزان استقبال زیادی از اجرای این برنامه در آموزشگاه به عمل آوردند .
دیدگاه شما