به گزارش پایگاه خبری گرو ؛ ایالات متحده فهرست بلند بالایی از موارد نقض حقوق بشر هم در کشور خود و هم خارج از آن را در کارنامهی خود به ثبت رسانده است. این موارد بارها زیر ذره بین منتقد مکانیزم های مختلف سازمان ملل، سازمان های غیر دولتی و حتی جیمی کارتر رئیس جمهور اسبق امریکا نیز قرار گرفته است.
علاوه بر روایت ننگین زندان گوانتانامو، بسیاری اقدامات دیگر در این فهرست وجود دارد که نقض حقوق بشر را در این کشور نشان میدهد. از جمله میتوان از حمایت ایالات متحده از جرائم رژیم صهیونیستی، کشتن شهروندان بی گناه توسط پهپادها، ایجاد مراکز بازداشت سری در نقاط مختلف دنیا، تحقیر و شکنجه بازداشت شدگان و استفاده از روش های بازجویی غیر انسانی نام برد.
از موارد نقض قوانین حقوق بشر در سطح داخلی نیز میتوان به اشکال مختلف تبعیض علیه گروهای قومی، سیاه پوستان، مهاجرین و سایر مردم در شرایط حساس و آسیب پذیر، محرومیت مردم بومی از حقوق خود، نقض حقوق اقلیت ها، اسلام هراسی و اهانت به اسلام در رسانه ها، رفتار های تنفرآمیز علیه مسلمانان و مقدسات آنها، شنود مکالمات تلفنی بدون حکم دادگاه توسط اف بی ای، آژانس امنیت ملی و سایر نهادهای اطلاعاتی، رفتار خشونت آمیز پلیس افسران پلیس، اعدام افراد دچار اختلالات روانی، رفتار بیرحمانه علیه زندانیان، نقض حقوق زنان، فروش کودکان و بردگی جنسی کودکان اشاره داشت.
در سال گذشته، پلیس امریکا از خشونت و زور برای سرکوب جنبش صلح آمیز وال استریت استفاده کرد که علاوه بر تظاهرکنندگان، شامل خبرنگاران نیز شد.
سرشماری سال 2011 امریکا بیان کرد که 46 میلیون نفر در این کشور در فقر به سر میبرند که در 52 سال اخیر، رقمی بیسابقه را آشکار میکند. فقر گسترده و ارتباط آن با بی عدالتی های جنسیتی و قومی و در نتیجه تاثیر آن بر کودکان و بزرگسالان، نگرانی هایی جدی را ایجاد کرده است. عفونت اچ ای وی در سال 2011 در این کشور به مرز هشدار رسیده بود.
گزارش پیش رو نمیتواند به طور کامل از موارد نقض حقوق بشر در امریکا پرده بردارد. اما به این فهرست که توسط سازمانهای بینالمللی، سازمانهای غیر دولتی و ملی گزارش شده است، نگاهی اجمالی به این موضوع میاندازد. امید است که این گزارش انگیزه بیشتری به فعالین حقوق بشر در سازمان دولتی و غیر دولتی دهد تا نگرانی های خود را از روش های موثرتری برای حفظ حقوق بشر و قربانیان نقض این حقوق به کار گیرند.
منبع: LHVnews
دیدگاه شما