به گزارش پایگاه خبری گرو ، تحقیقات پزشکی جدید حاکی است: فست فودهای سرشار از چربی های اشباع شده و املاح یکی از فاکتورهای اساسی است که در افزایش میانگین ابتلا به پوکی استخوان سهیم است.
این درحالی است که آگاهی بسیاری از افراد به زیان این فست فودها در افزایش خطرات ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم و بیماریهای خطرناک قلبی محدود می شود.
دریک ررنیکیه استاد تغذیه دانشگاه میشیگان آمریکا گفت: زیاده روی در مصرف شکر و چربی در افزایش احتمال ابتلا به پوکی استخوان سهیم است زیرا این دو نقش منفی در تضعیف و پوکی استخوانها دارند.
محققان تاکید کردند: تداوم افزایش مصرف فست فودهای زیانبار به منزله "سارقی پنهان" خواهد بود که سلامت مصرف کنندگان و مشتاقان این نوع مواد غذایی را به میزان زیادی به سرقت خواهد برد.
این محققان گفتند: شکر و چربیها باعث تضعیف و پوکی استخوانها به دو شیوه میشود؛ نخست اینکه مواد غذایی سرشار از چربی و قند جذب کلسیم در بدن را که عنصری مهم و حیاتی برای سلامت استخوانها و قدرت آن است، متوقف میکند و دوم اینکه شکل گیری چربیهای اشباع شده نظیر "صابون" عمل میکند که کلسیم را در معده و روده پاک کرده و از جذب و استفاده استخوانها از آن جلوگیری میکند.
محققان همچنین عامل اصلی افزایش تعداد دیابتیها را در دنیا توسعه رژیمهای غذایی غربی و استفاده از فست فود در کشورهای در حال توسعه میدانند که به شدت باعث رشد میزان چاقی شده است.
محققان هشدار دادهاند که خوردن حتی یک وعده غذای فست فود در طول هفته میتواند خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را افزایش دهد
مصرف فست فودها یکی از شایعترین عادتهای غذایی اشتباه در این روزها به شمار میرود به ویژه که این فست فودها دارای مقادیر زیادی کالری و مقادیر اندکی عناصر دارای ارزش غذایی بالا است و معمولاً افراد نیز مقادیر زیادی از آنها را مصرف میکنند که خطراتش را برای سلامت انسان دوچندان میکند.
دیدگاه شما