به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در راستای تحقق شعار سال نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق تولید دارد؛ بنابراین ضرورت دارد تا مشکلات این واحدها پیگیری شود.
این واحدهای تولیدی برای بازگشت به چرخه تولید نیازمند تسهيلات بانکی، استمهال بدهی و معوقههای بانکی، پیگیری مشکلات، بازار فروش، سرمایه در گردش و در کل تسهیل شرایط تولید هستند.
مدتی است که برای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و دامی شهرستان نهاوند بازدیدهایی از طرف مسئولان انجام میشود و وعدههایی برای پیگیری و حل مشکلات داده شده است.
قطعاً انجام این بازدیدها در صورتی که به نتیجه گرفتن ختم شود ارزشمند است و صاحب واحدهای تولیدی نیز از این بازدیدها استقبال میکنند.
در راستای پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی مجتبی بیرانوند فرماندار نهاوند از مجتمع تولید خوراک دام و طیور و آبزیان این شهرستان واقع در اطراف روستای شعبان بازدید و وعده پیگیری مشکلات بانکی سرمایهگذار را به آنها داد.
این بازدید در راستای تحقق شعار سال و تأکید بر سرمایهگذاری برای تولید و با هدف بررسی وضعیت و موانع پیشروی این واحد تولیدی انجام شد.
فرماندار نهاوند در حاشیه این بازدید، ضمن تاکید بر اهمیت حمایت از بخش خصوصی، اظهار داشت: مجموعه مدیریتی شهرستان نهاوند، تسهیل روند سرمایهگذاری برای فعالان این عرصه را در اولویت قرار داده است تا سرمایهگذاران با اطمینان خاطر به فعالیت بپردازند.
وی افزود: احیای واحدهای راکد، نیمهفعال و نیمهتمام از جمله مهمترین برنامههای شهرستان است چون در سالهای گذشته، سرمایههای قابل توجهی در این واحدها هزینه شده است اما به دلیل عدم تکمیل و راهاندازی، هم سرمایه بانک و هم سرمایه سرمایهگذار بلااستفاده مانده است.
در جریان این بازدید، فرماندار نهاوند به مشکلات بانکی مجتمع تولید خوراک دام و طیور و آبزیان اشاره کرد و وعده داد: که پیگیریهای لازم برای رفع این موانع را انجام دهد.
سرمایهگذار این واحد تولیدی نیز ضمن قدردانی از توجه فرماندار، ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکلات تسهیلات بانکی، روند تکمیل و راهاندازی این مجتمع سرعت گیرد و فعالیت آن از سر گرفته شود.
همچنین بیرانوند فرماندار نهاوند از واحد راکد گاوداری صنعتی زاگرس این شهرستان واقع در اراضی روستای توانه بخش زریندشت به امید احیای مجدد آن بازدید کرد.
وی با اشاره به اهمیت تسهیل در سرمایهگذاری و حمایت از بخش خصوصی، اظهار داشت: حرکت در مسیر سرمایهگذاری با تسهیل روند کار برای فعالان این بخش در دستور کار مجموعه استان و به تبع آن شهرستان قرار دارد تا سرمایهگذاران با خیالی آسوده به فعالیت بپردازند.
فرماندار نهاوند توجه به واحدهای راکد را با اهمیت عنوان کرد و افزود: تولید، اشتغال و درآمدزایی از اهداف احیای واحدهای تولیدی است که باید پیگیری و انجام شود.
بیرانوند با تأکید بر نقش احیای واحدهای تولیدی در رونق اقتصادی منطقه، تصریح کرد: راهاندازی این طرحها میتواند به ایجاد اشتغال، تولید و افزایش درآمد سرمایهگذاران کمک کند و همچنین، منابع بانکی از محل این درآمد بازپرداخت شده و دوباره در مسیر ایجاد طرحهای جدید به گردش در میآیند و سرمایهگذار نیز با کسب درآمد، بخش تولیدی واحد خود را توسعه خواهد داد.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات واحد تولیدی گاوداری زاگرس در حوزه تسهیلات بانکی، قول مساعد داد تا این مشکلات را پیگیری نماید تا با رفع موانع موجود، شاهد از سرگیری فعالیت این واحد تولیدی باشیم.
سرمایهگذار این واحد تولیدی نیز در این بازدید قول داد پس از رفع مشکل تسهیلات بانکی به سرعت کارها را پیش برده و فعالیت دوباره گاوداری را آغاز کند.
فرماندار نهاوند با اشاره به پتانسیل بالای این واحد تولیدی در صورت بازگشت به چرخه تولید، گفت: به طور حتم این واحد در حوزه تولید فرآوردههای دامی، ایجاد اشتغال و هر فعالیتی که به عنوان چرخه کامل در اینجا دیده شده یکی از واحدهای خوب در نهاوند به شمار میآید.
وی تأکید کرد: این واحد با بازگشت به چرخه تولید میتواند بخشی از نیازهای دامی، فرآوردههای لبنی و گوشتی شهرستان و حتی استان را تأمین کند.
دیدگاه شما