تازه های سایت

کد مطلب: 57497
17. آبان 1403 - 8:21
نماینده مردم نهاوند در مجلس، از تعلل مدیران کارخانه دولومیت این منطقه در فعالسازی مجدد آن و تلاش آنها برای فروش این واحد تولیدی که زمین آن را مشروط براینکه در آن کارخانه احداث کرده و اشتغال ایجاد کنند، به طور رایگان از منابع طبیعی دریافت کرده بودند، انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، علیرضا نثاری در انتقاد به تداوم تعطیلی کارخانه دولومیت نهاوند که پیرامون آن در صحن مجلس نیز به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تذکر داده بود، گفت: این کارخانه در این منطقه افتتاح شد اما به گفته عزیزانمان در شرکت صدر تامین و فرآورده‌های نسوز ایران که متولی احداث این کارخانه هستند این واحد با عجله افتتاح شده است و ناقص بوده و هزینه چند برابری برای آنها ایجاد کرده است و کار کردن در آنجا تنها ضرر و زیان به همراه داشته است و مدعی هستند اگر کارگرانشان در خانه بمانند و حقوقشان را پرداخت کنند ضرر کمتری از زمانی دارد که کارخانه را فعال کنند.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته بنده این موضوع را نمی‌پذیرم چراکه سوءمدیریت و عدم شایستگی مدیرعامل این شرکت باعث شده است که کار به اینجا برسد کمااینکه به تازگی هم به دلیل بی‌کفایتی عزل شده است و فرد جدیدی بجای وی منصوب شده است و قرار است نشستی با مدیرعامل جدید پیرامون وضعیت این کارخانه داشته باشیم و امیدواریم با درک صحیحی از شرایط، تدبیری برای فعالسازی آن بیندیشد.

وی تصریح کرد: متاسفانه اخبار حاکی از آن است که مسئولان این کارخانه به دنبال فروش آن هستند و این در حالی است که سازمان منابع طبیعی، زمین آن را مشروط بر اینکه در آن کارخانه احداث و فعال شود به مدیرانش واگذار کرده بود اما آنها در شرایط کنونی به دنبال فروش این واحد تولیدی هستند و گویا بجای ایجاد واحد تولیدی و درآمدزایی برای این منطقه به دنبال بنگاه‌داری بوده‌اند.

نثاری خاطرنشان کرد: ما با هدف توسعه فرآوری دولومیت و ممانعت از خام‌فروشی، ایجاد اشتغال و بهره‌مندی مردم این منطقه از گردش مالی حاصل از فعالیت کارخانه به دنبال فعالسازی این واحد تولیدی هستیم.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: متاسفانه تاکنون تنها عایدی روستاهای پیرامون این کارخانه از آن، گرد و خاک بوده است و حتی یک ریال برای این منطقه آورده نداشته است کمااینکه حساب‌های مالی آن نیز خارج از شهرستان است. ضمن اینکه از مهرماه سال 1402 نیز تعطیل شده و کارگرانش برای دریافت بیمه بیکاری سرگردان شده‌اند و این در حالی است که مدیرعامل این کارخانه متعهد شده بود از فردای آن روز مجدد کارخانه را راه‌اندازی کند اما به عهد خود پایبند نبود.

عضو مجمع نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما در تلاش هستیم که از استمرار تعطیلی این کارخانه یا فروش آن ممانعت به عمل آوریم و قطعا از مدیرعامل جدید آن در جهت اجرای طرح توسعه و فرآوری دولومیت حمایت خواهیم کرد./

دیدگاه شما