به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، صادق ظفری اظهار کرد: شهرستان نهاوند با توجه به کوهستانی بودن منطقه، مراتع مرغوب و رونق کشاورزی، قطب اصلی تولید انواع عسلهای مرغوب است.
وی افزود: وجود مزارع گشنیز و کلزا در شهرستان نیز به عسل تولیدی آن رنگ و بوی خاصی داده و این محصول از خواص دارویی برخوردار کرده که جاذبه آن را برای مصرفکنندگان بالا برده است.
کارشناس امور تولیدات دامی جهاد کشاورزی در شهرستان نهاوند گفت: در حال حاضر ۸۵ هزار کلنی زنبور عسل با ۳۵۰ بهرهبردار در نهاوند وجود دارد که سالانه اواخر شهریور و در برخی از زنبورستانها دو بار در سال اقدام به برداشت عسل میکنند.
وی ادامه داد: زنبورداران و کشاورزان توانمند نهاوند با علاقه فراوان به پرورش زنبور عسل و تولید این ماده غذایی و دارویی ارزشمند اشتغال دارند و محصولات مرغوب خود را به بازار مصرف در کشور عرضه میکنند.
ظفری با بیان اینکه نهاوند به لحاظ جایگاه تولید عسل در سطح استان رتبه اول را دارد گفت: این محصول سالهای گذشته به لحاظ بازار مصرف از رونق خوبی برخوردار بود اما متاسفانه امسال به دلایل مختلف رونق گذشته را نداشته و فروش تولیدات آن با رکود مواجه شده است.
دیدگاه شما