به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، حسن محمدی گفت: این واحد فرآوری با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصد و ظرفیت فرآوری سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن محصول طی دو سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به فرآوری چغندرقند در استان اظهار کرد: چغندرقند طبق برنامه کشت و برداشت میشود بهطوریکه سالیان متمادی این محصول قراردادی تولیدشده است.
محمدی بابیان اینکه واحدهای فرآوری چغندرقند در کشور میزان مشخصی ظرفیت جذب و تولید دارند افزود: از همین رو تولید این محصول قراردادی و بر اساس نیاز واحدهای فرآوری انجام میشود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: در استان همدان در شهرستان بهار روستای حسینآباد کارخانه قند و واحد فرآوری چغندرقند فعال و محصول استان را فرآوری میکند اگرچه کارخانه فرآوری دیگری در نهاوند در حال احداث است.
وی در ادامه ظرفیت فرآوری، کارخانه قند نهاوند با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصد را سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن محصول دانست و خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری این پروژه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که با جذب سرمایهگذاران جدید و اختصاص تسهیلات تأمین میشود.
محمدی تصریح کرد: این واحد با ۶ هکتار تغییر کاربری و نیاز تسهیلاتی ۷۰۰ میلیارد تومان جزو طرحهای بزرگ استان به شمار میرود که علاوه بر تولیدات داخل استان از استانهای همجوار جذب محصول خواهد داشت.
وی در پایان بابیان اینکه در حال حاضر در خصوص محصول چغندرقند در استان مشکلی وجود ندارد اضافه کرد: بهرهبرداری واحد فرآوری جدید چغندرقند علاوه بر اشتغالزایی، ارزآوری به استان دارد.
دیدگاه شما