به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، حمیدرضا حیدری اظهار کرد: از ابتدای ایجاد مرکز رشد در نهاوند تاکنون ۶۰ واحد فناور در این مجموعه پذیرش شدهاند و حمایت مالی و معنوی بسیاری نیز از آنها صورت گرفته است.
وی افزود: مرکز رشد نهاوند رسالت خود را با هدف پرورش ایدههای اولیه و همچنین ایدههای واحدهای R&D کارخانجات با حمایت مالی و معنوی به منظور تجاریسازی محصول شروع کرده است.
رئیس آموزشکده فنی و مرکز رشد نهاوند اضافه کرد: سال گذشته با برگزاری ایده پارک کسب و کار "فردای من" ۲۵ ایده فناورانه شناسایی شد و در این بین ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی به پنج نفر برتر اهداشد.
وی از پرداخت تسهیلات به هستههای فناور شهرستان خبر داد و گفت: از طریق دو صندوق بنیاد برکت و بنیاد علوی بیش از ۷ میلیارد تومان اعطا شد که یکمیلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آن توسط بنیاد برکت به پنج واحد و ۶ میلیارد تومان نیز از طریق بنیاد علوی به واحدهای فناور و زنان قالیباف کانون بانوان پرداخت شد.
حیدری با اشاره به افتتاح نخستین فن بازار در نهاوند طی هفته پژوهش گفت: به منظور عرضه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و تشویق واحدهای فناور و خلاق مرکز رشد شهرستان نهاوند نمایشگاهی برگزار شده است.
دیدگاه شما