به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، علیرضا شهبازی در جلسه شورای آموزش و پرورش در فرمانداری اظهار کرد: با توجه به اینکه قدمت مدارس بالای ۳۰ سال در نهاوند زیاد است تلاش بر آن است با مشارکت خیرین و نهادهای کشور تعدادی مدرسه احداث و یا نوسازی شوند.
وی افزود: در این راستا با همکاری بنیاد برکت و خیرین شهرستان تاکنون ۲۸ فضای آموزشی ساخته شده و یا در دست ساخت است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی افزود: طی توافقنامه با بانک پاسارگاد قرار است یک مجتمع آموزشی ۱۲ یا ۱۵ کلاسه در نهاوند و یک کتابخانه دو طبقه در روستای توانه احداث شود که مراحل اولیه آن در حال انجام است.
وی در خصوص تامین قیر رایگان برای آسفالت مدارس نیز گفت: با توجه به مصوبه مجلس برای تامین قیر رایگان شهرداریها و چند نهاد دیگر که اخیرا برای اجرا به دولت ارسال شده باید علاوه بر شهرداریها بخشی از آن به بنیاد مسکن و جهاد و نوسازی مدارس داده شود تا آسفالت محوطه مدارس را به انجام برسانند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیاز به مشارکت مردم و دستاندرکاران امر تعلیم و تربیت دارد.
رسول شیدایی با بیان اینکه در بحث اعتبارات استانی و شهرستانی باید توجه بیشتری به آموزش و پرورش شود افزود: در سال ۱۳۹۰ میزان اعتبارات استانی آموزش و پرورش ۱۵ درصد بود که سال گذشته این رقم سه درصد و امسال به ۱۰ درصد رسیده است.
وی خواستار همکاری سایر دستگاههای دولتی با آموزش و پرورش شد و افزود: با توجه به سهم و تاثیرگذاری امتحانات نهایی پایه دهم تا دوازدهم متوسطه در کنکور وظیفه سنگینی بر دوش آموزش و پرورش گذاشته شده که در این زمینه همکاری سایر نهادها با آموزش و پرورش ضروریتر از گذشته است.
دیدگاه شما