وی با اشاره به دلایل اورهال کارخانه تازهتاسیس از دید مدیران این مجموعه عنوان کرد: آنها معتقدند محدوده معدنی واگذار شده از کارخانه فاصله زیادی دارد و ترددها صرفه اقتصادی ندارد.
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه تاکید کرد: از آن جا که محدوده معدنی به شرط احداث واحد فرآوری به این مجموعه واگذار شده، طرح مسائلی چون فاصله زیاد با معدن قابل اتکا و توجیه نیست.
وی تصریح کرد: با شرایط فعلی کارخانه، مدت زمان زیادی منتظر نخواهیم ماند و به عبارتی دیگر طبق رای شورای عالی معادن، در صورتی که آقایان عنوان کنند، محدوده معدنی صرفه اقتصادی ندارد ظرف ۶ ماه تا یک سال سلب امتیاز خواهد شد و محدوده معدنی از طریق مزایده واگذار میشود، این موضوع به اطلاع بهرهبردار نیز رسیده است.
احمدی خاطرنشان کرد: مسئله دیگر اینکه جرای فازهای بعدی این پروژه مورد تاکید بوده اما بهرهبردار اقدامات درخوری در حوزه اجرای فاز دوم، سوم و چهارم انجام نداده و طبق تعهدات خود عمل نکرده است.
وی در قسمت دیگر با تاکید بر اینکه روند تولید کارخانه آن طور که باید پیش نرفته است تصریح کرد: به نظر نبود نقدینگی یکی از مشکلات پیش روی مجموعه است که احتمالا از سوء مدیریت نشات میگیرد چراکه برنامهریزی بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت از اصول اساسی اداره یک مجموعه تولیدی است.
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در پایان اضافه کرد: سرمایهگذاری باید ادامه پیدا میکرد تا فرآیند نهایی منجر به سوددهی و تولید شمش منیزیوم میشد در حالی که کار در فاز نخست مانده و این مهم محقق نشده است./فارس
دیدگاه شما