به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، یعقوب اندامی اظهار کرد: می توان با رعایت پروتکل های بهداشتی شامل زدن ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات، حضور نیافتن در مکانی های شلوغ مسقف فاقد تهویه، پرهیز از دست دادن و روبوسی و تزریق واکسن از ابتلا به ویروس آنفلوانزا جلوگیری کرد.
وی اضافه کرد: واکسن مورد نیاز برای گروه های هدف از جمله مادران باردار، افراد دارای بیماری های زمینه ای، مبتلایان به اچ.آی.وی، افراد دارای نقص ایمنی، جانبازان، افراد زیر پوشش به بهزیستی، دامپزشکی و محیط زیست از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین شده و از اوایل مهرماه به شکل مرحله به مرحله در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان ها قرار گرفته است.
مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: گروه های هدف پیش بینی شده می توانند با مراجعه به نزدیکترین مرکز بهداشت نسبت به تزریق واکسن اقدام همچنین دیگر افراد برای تهیه و تزریق واکسن به داروخانه های موجود در سطح شهر مراجعه کنند.
اندامی اظهار کرد: ورود به فصل سرد سال، آغاز بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، فراوانی جشن های ازدواج بعد از ماه های محرم و صفر، رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی موجب گردش سریع ویروس شده و بر فراوانی شمار مبتلایان به آنفلوانزا افزوده است.
وی افزود: والدین از حضور دانش آموران دارای علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا در مدرسه جلوگیری کرده و کارمندان هم در صورت ابتلا چند روز مرخصی بگیرند تا زمینه ساز درگیری دیگر افراد به این ویروس نشوند.
مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه علائم آنفلوآنزا و کویید ۱۹ یکسان است،افزود: در ۲۰ روز گذشته شماری از شهروندان نیز به بیماری کرونا مبتلا و بستری شدند.
اندامی تاکید کرد: افراد در صورت بروز هر گونه علائم سرماخودرگی نباید ساده از کنار آن گذشته یا خود درمانی کنند بلکه باید با مراجعه به پزشک، نسبت به انجام آزمایش مورد نیاز و رعایت توصیه ها و هشدارها اقدام کنند.
دیدگاه شما